Ζενεβιέβ: «δεν έφυγε ποτέ η κατάθλιψη από τον χαμό της μαμάς μου, απλά έγινε φίλη μου»

Ζενεβιέβ: «δεν έφυγε ποτέ η κατάθλιψη από τον χαμό της μαμάς μου, απλά έγινε φίλη μου»

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί έδωσε συνέντευξη κι αναφέρθηκε στην κατάθλιψη, που της «χτύπησε την πόρτα», όταν έφυγε από τη ζωή η μητέρα της.

Όπως είπε στο περιοδικό «You» η γνωστή art director και παρουσιάστρια, μέχρι και σήμερα, παλεύει με τη θλίψη της. «Έχω περάσει κατάθλιψη και την πολεμάω ακόμα. Δεν την έχω βγάλει από μέσα μου από τη μέρα που έφυγε η μητέρα μου. Δεν έφυγε ποτέ η κατάθλιψη, απλά έγινε "φιλενάδα" μου. Έχω μάθει να ζω μαζί της. Ακόμα και τώρα, υπάρχουν στιγμές που σκέφτομαι ότι η μαμά μου είναι σε διακοπές. Δεν έχω δεχτεί ότι έχει φύγει και δεν θα την ξαναδώ», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Όταν με ρωτάει ο γιος μου, του λέω ορισμένες απαντήσεις, που μου έχει πει ο ψυχολόγος και κάνω νόημα στον Βασίλη ότι πάω να κλάψω κάτω από τη ντουζιέρα, γιατί δεν πιστεύω ότι του έχω πει αυτό το πράγμα. Δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που έχει χάσει τόσο νέα τη μάνα του και το βιώνει καλύτερα».

Τέλος, δήλωσε: «Δεν είχα αυτή τη σχέση κι εκεί υπάρχει πληγή. Ήθελα πριν φύγει να έχουμε λύσει κάποια πράγματα, όπως και με τον παππού και τη γιαγιά. Η μαμά μου ήταν ένα ντόμινο. Μόλις "έφυγε" ξαφνικά, ήρθε ο χάρος στο σπίτι μας και το θέρισε. Αλλά επειδή πιστεύω ότι η ζωή είναι μία, για αυτήν πολεμάω. Από τη στιγμή που μου έχει δοθεί αυτό το δώρο, θέλω να το χαρώ. Όταν κάτι μου παίρνει τη χαρά, τσαντίζομαι, γίνομαι έξαλλη».

Πηγή: protothema.gr

v