«Είναι δύσκολο να είσαι μόνη μαμά - υπάρχουν βράδια που κλαίω μέχρι να αποκοιμηθώ»

«Είναι δύσκολο να είσαι μόνη μαμά - υπάρχουν βράδια που κλαίω μέχρι να αποκοιμηθώ»

Η Κιμ Καρντάσιαν βρέθηκε καλεσμένη στο podcast «On Purpose with Jay Shetty» και μίλησε αποκλειστικά για τη μητρότητα και την καθημερινότητα με τα τέσσερα παιδιά της ως μόνη μαμά.

«Όλοι λένε ότι οι μέρες είναι μεγάλες και τα χρόνια μικρά, και αυτό είναι απόλυτα αληθινό. Έτσι, όταν είσαι μέσα σε αυτό, και ειδικά όταν είναι ακόμα μωρά, ζεις ένα χάος. Είναι όμως το καλύτερο χάος.

Η ζωή με 4 παιδιά, που το καθένα θέλει να γίνονται τα πράγματα με τον δικό του τρόπο, ενώ παράλληλα πρέπει να τρέχεις όλη μέρα, είναι μια τρέλα. Ωστόσο, η γονεϊκότητα μου έχει διδάξει τα πιο σπουδαία μαθήματα. Δεν είναι εύκολο να είσαι μόνη μαμά. Υπάρχουν νύχτες που κλαίω μέχρι να κοιμηθώ», είπε η γνωστή επιχειρηματίας και τηλεπερσόνα και συμπλήρωσε: 

«Τα παιδιά έχουν διαφορετικές διαθέσεις και προσωπικότητες. Μερικές φορές τσακώνονται και δεν υπάρχει κανείς εκεί. Είμαι μόνο εγώ και παίζω τον καλό αστυνομικό και τον κακό αστυνομικό. Το να είσαι γονιός είναι πραγματικά δύσκολο αλλά είναι η πιο ικανοποιητική δουλειά σε ολόκληρο τον κόσμο. Δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να σε προετοιμάσει. Δεν έχει σημασία πόσο καιρό περιμένεις. Δεν έχει σημασία τι περιμένεις. Ποτέ δεν είσαι προετοιμασμένος. ωστόσο, μαθαίνεις γρήγορα και νιώθεις περήφανος για τον εαυτό σου που τα κατάφερες ακόμα μια μέρα».

Όσο για τα ξεσπάσματα των παιδιών, σημείωσε:  «Αν προκύψει ένα ξέσπασμα, η ζωή σου ανατρέπεται εντελώς! Παράλληλα, όμως, τα παιδικά ξεσπάσματα σου μαθαίνουν πολλά για τον εαυτό σου - πολλά περισσότερα απ' όσα θα μπορoύσε να προβλέψει ποτέ ένας γονιός».

Πηγή: people.com

v