Ρέβη: «είμαι υπέρ της συγκοίμησης - κάνω αυτό που έχουν ανάγκη τα παιδιά μου»

Ρέβη: «είμαι υπέρ της συγκοίμησης - κάνω αυτό που έχουν ανάγκη τα παιδιά μου»

Σχετικά με την συγκοίμηση, οι απόψεις διίστανται! Κάποιοι υποστηρίζουν πως το να κοιμάσαι αγκαλιά με το μωρό σου κρύβει κινδύνους, όχι μόνο για την υγεία του, αλλά και την ψυχολογία του. Κάποιοι ισχυρίζονται πως είναι μία υπέροχη εμπειρία που ισχυροποιεί τη σχέση γονιού και παιδιού ενώ κάνει το παιδί να αισθάνεται ασφάλεια.

H Ρούλα Ρέβη, σε ανάρτησή της στο Instagram, εξηγεί τους λόγους που δεν αφήνει τα παιδιά της να κλαίνε μέχρι να κοιμηθούν στο κρεβάτι τους και συγκεντρώνει χιλιάδες likes.

Ολόκληρη η ανάρτηση

«Εσείς κοιμάστε με τα παιδιά σας η είστε από αυτούς που έχουν διαβάσει αυτά τα βιβλία που μας λένε να τα διώχνουμε όταν τις νύχτες έρχονται στο κρεββάτι ενώ ξέρουμε πολύ καλά πως κάποιος σοβαρός συναισθηματικός λόγος υπάρχει που ένα παιδί θέλει το βράδυ το κρεβάτι των γονιών του.

Εγώ ποτέ δεν ασπάστηκα αυτή τη φιλοσοφία του κλαίει το παιδί άστο κρεβάτι και το αφήνω για να γίνει ανεξάρτητο, η γιατί είναι χειριστικό και υπάρχει ολόκληρο πλάνο να καταστρέψει τη σχέση του ζευγαριού, γιατί έχω ακούσει διάφορες τέτοιες μπούρδες στο παρελθόν. Ακολουθώ αυτό που έχουν ανάγκη τα παιδιά μου και όταν υπερβάλουμε απλά τους το λέω. Σε καμία περίπτωση όμως όταν ήταν μωρά και μέχρι να μιλήσουν δεν τα έδιωχνα ποτέ. Εσείς;».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Roula Revi (@roula.revi)

v