Αστυνομικός ξεγέννησε μαμά στο μπροστινό κάθισμα του αυτοκινήτου της

Αστυνομικός ξεγέννησε μαμά στο μπροστινό κάθισμα του αυτοκινήτου της

Ένας αστυνομικός από τη Φλόριντα βρέθηκε τη σωστή στιγμή στο σωστό σημείο και βοήθησε μια ετοιμόγεννη μητέρα να φέρει στον κόσμο το 6ο της παιδί στο μπροστινό κάθισμα του αυτοκινήτου της στην άκρη ενός αυτοκινητόδρομου.

Ο αστυνομικός, Daniel Red Jones,  ήταν αυτός που κάλεσε το ασθενοφόρο και την πυροσβεστική υπηρεσία, ενώ παράλληλα εκτελούσε χρέη... μαίας. Κατά τη διάρκεια του τοκετού έδινε οδηγίες στη μητέρα και προσπαθούσε να την καθησυχάσει, λέγοντάς της ότι όλα θα πήγαιναν καλά.

Η... βιαστική μπεμπούλα γεννήθηκε λίγα λεπτά αργότερα, υγιέστατη και ασφαλής. Οι γονείς της ανακουφισμένοι ευχαρίστησαν τον αστυνομικό και δήλωσαν ότι θα του είναι αιώνια ευγνώμονες για την πολύτιμη βοήθειά του.

Αργότερα, έφτασε το ασθενοφόρο και μετέφερε τη μητέρα και το παιδί σε κοντινό νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι και οι δύο ήταν καλά στην υγεία τους.

Το απίστευτο περιστατικό καταγράφηκε σε κάμερα και έγινε αμέσως viral με πολλούς χρήστες να επαινούν τον αστυνομικό για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε αυτή τη δύσκολη κατάσταση.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v