Σούπερ μαμά γέννησε το αγοράκι της και την αμέσως επόμενη μέρα πήγε στην ορκομωσία της

Σούπερ μαμά γέννησε το αγοράκι της και την αμέσως επόμενη μέρα πήγε στην ορκομωσία της

Μια 28χρονη γυναίκα από την Αμερική, η Abby Bailiff, έζησε την πιο έντονη εβδομάδα της ζωής της, αφού όχι μόνο πήρε το πτυχίο της στη νοσηλευτική, αλλά απέκτησε και το πρώτο της μωρό. Μάλιστα, και τα δύο ευτυχή γεγονότα συνέβησαν μέσα σ' ένα 24ωρο!

Η αρχική ημερομηνία γέννησης του γιου της ήταν στις 27 Απριλίου, οπότε η Bailiff πίστευε ότι θα προλάβαινε να αναρρώσει πλήρως πριν την τελετή αποφοίτησής της στις 4 Μαΐου. Η ζωή, όμως, είχε άλλα σχέδια για την νέα μαμά, η οποία γέννησε το αγοράκι της στις 3 Μαΐου!

Αυτό όμως δεν την εμπόδισε να πάει στην αποφοίτησή της, παρά τους πόνους και τη δυσκολία στο περπάτημα. Οι συμφοιτητές και οι καθηγητές την καταχειροκρότηταν, αλλά και οι χρήστες του διαδικτύου τη θαύμασαν για το κουράγιο της.

@hannahpaigern and thats on girl power ✊🏼 #superwoman #dnp #newmom #doctorate ♬ FLESH.

«Με το που σηκώθηκα όπως όπως να πάρω το πτυχίο μου, όλοι οι παρευρισκόμενοι άρχισαν να ζητοκραυγάζουν. Δεν ξέρω αν έφταιγαν οι ορμόνες ή το πόσο συγκλονισμένη ένιωθα, αλλά άρχισα να κλαίω. Μέσα σε λίγες ώρες είχα βιώσει δύο σπουδαία γεγονότα. Ήμουν ευτυχισμένη!»

Η Bailiff ελπίζει ότι η ιστορία της θα εμπνεύσει και άλλες γυναίκες να επιδιώξουν τόσο τη μητρότητα όσο και την καριέρα τους.

Πηγή: simplemost.com

v