Σχολική τροχονόμος πήρε σύνταξη μετά από 55 χρόνια και οι μαθητές την αποχαιρέτησαν με δώρα και αγκαλιές!

Σχολική τροχονόμος πήρε σύνταξη μετά από 55 χρόνια και οι μαθητές την αποχαιρέτησαν με δώρα και αγκαλιές!

Μετά από σχεδόν 55 χρόνια, η Sandra Bellew κρεμάει το γιλέκο της και αποσύρεται από το επάγγελμα της σχολικής τροχονόμου που γέμιζε παιδικές φωνές και χαμόγελα τη ζωή της.

Η τελευταία μέρα της 87χρονης ως σχολική τροχονόμος ήταν στις 26 Μαΐου και μια ομάδα μαθητών την αποχαιρέτησε με λουλούδια, δώρα και αγκαλιές. 

«Ήταν μια υπέροχη έκπληξη για μένα! Οι μαθητές μού έλεγαν συνέχεια πόσο θα τους λείψω και η ατμόσφαιρα ήταν πολύ όμορφη. Φυσικά έκλαψα από συγκίνηση. Είναι ωραίο να ξέρεις ότι σε αγαπάνε τα παιδιά», είπε η Sandra στο «Good Morning America». 

Η 87χρονη γυναίκα ξεκίνησε να δουλεύει ως σχολική τροχονόμος τον Σεπτέμβριο του 1968 και έχει κρατήσει ασφαλείς τρεις γενιές μαθητών. Κάποιοι από τους παλιότερους μαθητές που συναντούσε κάθε πρωί στη σχολική διάβαση, σήμερα στέλνουν στο ίδιο σχολείο τα παιδιά ή τα εγγόνια τους. 

Όσο για το επόμενο κεφάλαιο της ζωής της, η Sandra ελπίζει να παραμείνει ενεργή. «Στη σύνταξή μου θέλω απλώς να κολυμπάω και να παραμείνω δυνατή και ακμαία για όσο περισσότερο μπορώ», είπε.

Πηγή: Good Morning America

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v