53χρονη μαμά δίνει ξανά πανελλήνιες μετά από 35 χρόνια: «διάβασα χωρίς καμία βοήθεια»

53χρονη μαμά δίνει ξανά πανελλήνιες μετά από 35 χρόνια: «διάβασα χωρίς καμία βοήθεια»

Αυτές τις μέρες, οι σχολικές αίθουσες γεμίζουν με μαθητές που διεκδικούν τη θέση τους σε μια σχολή προκειμένου να βάλουν τα θεμέλια στο μέλλον τους. Ανάμεσά τους, βρίσκεται και μια μητέρα δύο παιδιών που αποφάσισε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα στα 53.

Σύμφωνα με το makthes.gr, η 53χρονη γυναίκα θέλει να σπουδάσει Ψυχολογία στο ΑΠΘ και τώρα ήρθε η στιγμή να καταβάλει τη δίκη της προσπάθεια, αφού ήδη τα δυο της παιδιά έχουν αποφοιτήσει από τις σχολές τους.

Η Άννα Μοναστηριώτη σήμερα είχε άγχος πριν μπει στην σχολική αίθουσα αλλά πιστεύει πως είναι καλά προετοιμασμένη.

«Ήταν ένα όνειρο που πάντα ήθελα να πραγματοποιήσω. Φέτος είδα ότι μπορώ να το κάνω. Διάβασα μόνη μου, χωρίς καμία βοήθεια», είπε η 53χρονη που εργάζεται σε αλυσίδα σούπερ μάρκετ. «Μου αρέσει η ψυχολογία και πιστεύω θα τα καταφέρω να περάσω στο ΑΠΘ. Είναι περίεργη αίσθηση να δίνει ξανά πανελλήνιες μετά από τόσα χρόνια» ανέφερε η κ. Μοναστηριώτη.

Σχετικά με το πώς εισέπραξαν τα παιδιά της, την απόφαση να συμμετάσχει στις Πανελλήνιες , η κ. Μοναστηριώτη τόνισε: «Με ενθάρρυναν πάρα πολύ, με στήριξαν και μου είπαν ότι αποτελώ πρότυπο για εκείνες. Μου ανέφεραν επίσης ότι με βάσει το δικό μου παράδειγμα, μπορεί ο καθένας να καταφέρει αυτό που θέλει και ότι δεν είναι ποτέ αργά να εκπληρώσει κάποιος τους στόχους του».

v