Βερτης: «μου αρέσει η γυναίκα να μοιάζει στη μαμά μου που μου μαγειρεύει και μου στρώνει το κρεβάτι»

Βερτης: «μου αρέσει η γυναίκα να μοιάζει στη μαμά μου που μου μαγειρεύει και μου στρώνει το κρεβάτι»

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο γνωστός τραγουδιστής Νίκος Βέρτης, με αφορμή την καλοκαιρινή του περιοδεία, που συμπίπτει με την ολοκλήρωση των 20 χρόνων της παρουσίας του στον χώρο της μουσικής.

«Στα δικά μου αυτιά το 20 χρόνια καλλιτέχνης, δεν μου ακούγεται πολύ ωραίο. Γιατί το 20 χρόνια, είναι πολύ μεγάλο. Δεν μου ακούγεται πολύ καλά ούτε το νούμερο 1, ούτε το 10. Στον κάθε καλλιτέχνη το να ακούει αυτά τα νούμερα τον αγχώνουν, τον βαραίνουν. Όσο πιο μικρά είναι αυτά που ακούς για εσένα, τόσο πιο ανάλαφρος είσαι» ανέφερε σχετικά με την επιτυχία του ο Νίκος Βέρτης.
 
Ενώ μιλώντας για το πότε θα νιώσει πληρότητα, ανέφερε: «Θα νιώσω πληρότητα όταν καταφέρω να φέρω τη ζωή μου σε ένα πιο φυσιολογικό balance, να κάνω τα πράγματα που αγαπώ σε πιο φυσιολογικούς ρυθμούς».

Στη συνέχεια, ο δημοφιλής καλλιτέχνης αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, λέγοντας: «Προσπαθώ να κρατήσω την προσωπική μου ζωή, προσωπική. Δεν μου αρέσει να με συνδυάσουν με μια σχέση, παρά μόνο με τη μουσική μου. Φυσικά είχα σχέσεις στη ζωή μου και φυσικά μπορεί να έχω σχέσεις. Ένας φυσιολογικός άνθρωπος είμαι. Την κοπέλα, τη γυναίκα που θα είναι δίπλα μου, πρέπει να την προστατεύσω, γιατί δεν είναι ωραίο αν η γυναίκα αυτή δεν είναι γνωστή, να της φορέσω μια σφραγίδα στη πλάτη».

Τέλος, δήλωσε ποια είναι τα στοιχεία που του αρέσουν σε μια γυναίκα. Όπως είπε: «Μου αρέσει η γυναίκα να είναι γυναίκα. Μην το πάρετε αρνητικά, δεν θέλω να φανεί σκληρό. Αλλά, το πρότυπο του κάθε άντρα νομίζω είναι μια γυναίκα που έχει στοιχεία της μητέρας του. Όταν εγώ έχω μεγαλώσει με μια μητέρα που μου μαγειρεύει δυο φαγητά τη μέρα, σηκώνομαι και μου στρώνει το κρεβάτι, με μάλωνε γιατί μπορεί να πετούσα τα παπούτσια μου... Θέλουμε η γυναίκα που έχουμε δίπλα μας, λίγο να έχει μερικά από τα στοιχεία της μητέρας μας».

Πηγή: news247.gr

v