Χειμωνιάτικα ρούχα εγκυμοσύνης που κολακεύουν την κοιλίτσα

Χειμωνιάτικα ρούχα εγκυμοσύνης που κολακεύουν την κοιλίτσα

Κομψά φορέματα, βολικά top, ρούχα για πρωινές αλλά και βραδινές εμφανίσεις, όλα με έμφαση στην θηλυκότητα της μέλλουσας μαμάς, από αγαπημένα καταστήματα με είδη εγκυμοσύνης.

Πάρτε ιδέες για τον Χειμώνα που ξεκινά...

Ρούχα εγκυμοσύνηςFrugi φόρεμα θηλασμού και εγκυμοσύνης, Sunnyside

Χαριτωμένο φόρεμα από 100% οργανικό βαμβάκι, με floral σχέδιο, το οποίο θα σας βολέψει, καθ’όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλά και μετά. Συνδυάστε το με μπότες, με κολάν ή πάνω από τζιν.

Θα το βρείτε στο Sunnyside.gr.

Τιμή: 63 ευρώ.

 

 

Ρούχα εγκυμοσύνηςΚαρό πουκάμισο, Mothercare

Στα Mothercare θα βρείτε μεγάλη ποικιλία casual ρούχων εγκυμοσύνης, όπως παντελόνια και κολάν, ενώ από την χειμερινή συλλογή ξεχωρίσαμε το πολύ βολικό καρό πουκάμισο για τις πρωινές σας βόλτες, πάνω από τζιν. Διατίθεται και σε μπλε καρό. Είναι φτιαγμένο από 100% βαμβάκι.

Αναζητήστε το στα καταστήματα Mothercare.

 

 

Τιμή: 22 ευρώ.

Ρούχα εγκυμοσύνηςΚομψό φόρεμα, Η&Μ

Εξίσου δημοφιλή στο casual ντύσιμο για μέλλουσες μαμάδες και τα H&M, διαθέτουν ποικιλία σε ντένιμ παντελόνια, top και φορεματάκια. Από την χειμερινή συλλογή ξεχωρίζουμε το λιτό, κυπαρισσί φόρεμα της φωτογραφίας, που διατίθεται και σε μαύρο, από βισκόζη και ελαστάνη.

Θα το βρείτε στα καταστήματα H&M.

Τιμή: 19,95 ευρώ.

 

 

Ρούχα εγκυμοσύνηςButterfly top, από το Mamaka

Για τις εγκυμονούσες που αγαπούν την απλότητα και την ποιότητα, το Mamaka προσφέρει ποικιλία casual ρούχων, αλλά και αξεσουάρ, από εξαιρετικά υφάσματα και με πρακτικές χρήσεις, τόσο για την εγκυμοσύνη όσο και κατά την διάρκεια του θηλασμού. Συγκεκριμένα, το top της φωτογραφίας, από απαλή βισκόζη και ελαστάνη, έχει δύο «στρώσεις» υφάσματος, ώστε να «ανοίγει» από το πλάι του στήθους κάθε φορά που η γυναίκα θέλει να θηλάσει.

Θα το βρείτε στο Mamaka.eu.

Τιμή: 49 ευρώ.

 

 

Ρούχα εγκυμοσύνηςΦόρεμα από σιφόν και δαντέλα, Asos

Τεράστια ποικιλία σε υπέροχα ρούχα εγκυμοσύνης για όλες τις ώρες και για κάθε στιλ θα βρείτε και στο βρετανικό online κατάστημα Asos. Από αυτά ξεχωρίσαμε το ρομαντικό φόρεμα της φωτογραφίας, από ροζ σιφόν και δαντέλα για τις βραδινές εμφανίσεις με την κοιλίτσα σας.

Αγοράστε το online από το Asos.com.

Τιμή: 63,52 ευρώ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v