«Η καλύτερη σύμπτωση!»: 4 αδερφούλες έμειναν έγκυες ταυτόχρονα!

«Η καλύτερη σύμπτωση!»: 4 αδερφούλες έμειναν έγκυες ταυτόχρονα!

Τέσσερις αγαπημένες αδερφούλες έπαθαν το σοκ της ζωής τους, όταν ανακάλυψαν ότι έμειναν όλες έγκυες την ίδια περίοδο. Πρόκειται για μια απροσδόκητη σύμπτωση, η οποία σκόρπισε χαρά και ενθουσιασμό στην οικογένειά τους και όλοι περιμένουν πώς και πώς να υποδεχτούν τα νέα μέλη.

Η Hanna και οι αδελφές της Jordan Sutton, Jena Primsky και Jaden Lortz θα καλωσορίσουν σε λίγο καιρό τα μωράκια τους με ελάχιστη απόσταση μεταξύ τους, καθώς όλες έμειναν έγκυες ταυτόχρονα.

«Δεν ήταν προγραμματισμένο γι' αυτό και μέχρι σήμερα δυσκολευόμαστε να το πιστέψουμε. Είναι πραγματικά απίστευτο! Μεγαλώσαμε σε μια πολύ μεγάλη οικογένεια με 35 ξαδέρφια, οπότε είναι σαν να γίνεται ένα όνειρο πραγματικότητα με τα δικά μας παιδιά να μπορούν να μεγαλώσουν μαζί τόσο κοντά. Είναι απλά τρελό και ανυπομονούμε», είπε.

Oι τέσσερις αδερφούλες είναι πολύ αγαπημένες μεταξύ τους και χαίρονται που έχουν η μία την άλλη για να μοιραστούν αυτό το μοναδικό ταξίδι. Ακόμα πιο ενθουσιασμένοι ωστόσο, είναι οι γονείς τους οι οποίοι θα βρεθούν ξαφνικά με 4 εγγονάκια!

Πηγή: goodmorningamerica.com

v