«Κανείς δεν περίμενε ότι μπορώ να μείνω έγκυος αλλά το θαύμα έγινε!»

«Κανείς δεν περίμενε ότι μπορώ να μείνω έγκυος αλλά το θαύμα έγινε!»

Μια γυναίκα με κάκωση νωτιαίου μυελού που είναι όλη της ζωή σε αναπηρικό αμαξίδιο, θέλησε να μοιραστεί δημόσια τη χαρά της για το απροσδόκητο δώρο που της χάρισε η ζωή: ένα μωράκι.

Η 30χρονη Alyssa Higgins από τη Νέα Υόρκη, μοιράστηκε το όμορφο νέο της εγκυμοσύνης της στο Instagram, εξηγώντας πως το ζευγάρι προσπαθούσε να αποκτήσει μωρό παρόλο που οι πιθανότητες είναι ελάχιστες. 

«Δεν ήξερα καν αν θα μπορούσα ποτέ να μείνω έγκυος με κάκωση νωτιαίου μυελού, αλλά και επειδή έχω μία ωοθήκη», εξήγησε η Alyssa. «Οι γιατροί μου δεν ήταν αισιόδοξοι αλλά βαθιά μέσα μου πίστευα ότι έχω πιθανότητες. Σχεδόν μηδενικές, αλλά υπήρχαν».

Η 30χρονη γυναίκα υπέστη κάκωση νωτιαίου μυελού κατά τη γέννησή της λόγω επιπλοκών στον τοκετό. Τραυματίστηκε την κορυφή της σπονδυλικής στήλης, πράγμα που επηρέασε την αριστερή πλευρά του σώματός της, η οποία είναι πιο αδύναμη από τη δεξιά, εμποδίζοντάς την να κινηθεί μόνη της.

Καθώς μεγάλωνε, οι οικογένειά της ήταν πάντα δίπλα της ενώ δεν της συμπεριφέρθηκαν ποτέ σαν να έχει αναπηρία. Φίλοι, συγγενείς και οι γείτονες την στήριζαν πάντα μέχρι που συνάντησε τον άντρα της ζωής της, ο οποίος την ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα και στέκεται πλάι της σαν βράχος. 

Οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν το 2017 και παντρεύτηκαν το 2019. Η Alyssa και ο Jimmy είπαν ότι πάντα ήθελαν παιδιά και προσπαθούσαν, γνωρίζοντας πως δεν είχαν πολλές πιθανότητες. «Δεν βιαζόμασταν ούτε απογοητευόμασταν. Απλώς το προσπαθούσαμε μέχρι που το θαύμα συνέβη», είπε η Alyssa.

Το μήνυμά της σε άλλες γυναίκες που έχουν τραυματισμό νωτιαίου μυελού και σχεδιάζουν να κάνουν παιδιά είναι να μιλήσουν πρώτα με το γιατρό σας και να μην το βάζουν κάτω. 

Πηγή: goodmorning.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v