Δύο ανήλικοι ήρωες έσωσαν 7χρονο αγοράκι από βέβαιο πνιγμό σε πισίνα!

Δύο ανήλικοι ήρωες έσωσαν 7χρονο αγοράκι από βέβαιο πνιγμό σε πισίνα!

Σοκ προκαλεί η είδηση για ένα 7χρονο αγοράκι που παραλίγο να πνιγεί σε πισίνα, αφού κανένας από τους ενήλικες που κολυμπούσαν δίπλα του, συμπεριλαμβανομένων και των γονιών του, δεν είχαν καταλάβει τι συνέβη.

Στα πλάνα που κατέγραψε το CCTV φαίνεται ένας 7χρονος να παλεύει να κρατήσει το κεφάλι του έξω από το νερό, ενώ οι γονείς που ήταν μέσα στην πισίνα δεν είχαν αντιληφθεί την κατάσταση.

Ωστόσο, το 7χρονο παιδί στάθηκε τυχερό. Ο 12χρονος Noah Roch, μαζί με τον 8χρονο Weston Woods,  τον είδαν να προσπαθεί να βγει στην επιφάνεια και, αφού πήδηξαν χωρίς σκέψη στο νερό, τον τράβηξαν έξω.

Ο μικρός, αφού βγήκε από το νερό, δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες και έπειτα από 36 ώρες ανάρρωσε πλήρως. Η μητέρα του είπε πώς το δέρμα του παιδιού είχε γίνει μπλε και δεν μπορούσε να αναπνεύσει. 

Τόσο οι παρευρισκόμενοι όσο και οι αποδέκτες της είδησης αποθέωσαν τα 2 παιδιά, αποκαλώντας τους «μικρούς ήρωες». Τους συνεχάρη ακόμα και παππούς του 7χρονου λέγοντας: «οι περισσότεροι ήρωες δεν φορούν κάπες. Χωρίς αυτούς τους τύπους, ο εγγονός μου δεν θα ζούσε αυτή τη στιγμή».

Πηγή: reader.gr

v