Ι. Μαλέσκου: «οι ραγάδες της εγκυμοσύνης είναι τα παράσημά μου για τη ζωή που έφερα στον κόσμο»

Ι. Μαλέσκου: «οι ραγάδες της εγκυμοσύνης είναι τα παράσημά μου για τη ζωή που έφερα στον κόσμο»

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι μαμά εδώ και δύο μήνες και, όπως είναι φυσικό, η καθημερινότητά της έχει αλλάξει ριζικά με την παρουσιάστρια να έχει ξετρελαθεί με την κορούλα της, καρπό του έρωτα της με τον σύζυγό της Κωνσταντίνο Δανιά.

Πριν από λίγο η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε ένα ερωτηματολόγιο στο Instagram στο οποίο απάντησε σε ερωτήσεις των followers της.

«Γέννησα με καισαρική 2 μέρες πριν από σένα. Έκανα ραγάδες απότομα και δεν μου αρέσει. Εσύ τις γλίτωσες;», ρώτησε την παρουσιάστρια μία από τις ακολούθους της.

«Αχ σε καταλαβαίνω. Και εγώ έκανα, παρότι έβαζα, βάζω κρέμες, τις παντρεύτηκα. Ειδικά οι λευκές επιδερμίδες έχουν την τάση να κάνουν ραγάδες. Σκέψου, από το Λύκειο (στις πανελλήνιες που είχα βάλει κιλά) είχα να το πάθω. Μη στενοχωριέσαι, είναι τα παράσημά μας για τις ζωές που φέραμε στον κόσμο. Αν ήταν να επιλέξεις ανάμεσα στο να γίνεις μανούλα ή να έχεις αψεγάδιαστο κορμί, τι θα διάλεγες; Θα κάνουμε γυμναστικούλα σιγά σιγά να σφίξει το κορμί μας. Οι ραγάδες ας είναι εκεί. Ποιον ενοχλούν;», απάντησε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Πηγή: womantoc.gr

v