«Νικήσαμε τον κακό δράκο»: ο μικρός Γαβριήλ κέρδισε τη μάχη με τη λευχαιμία

«Νικήσαμε τον κακό δράκο»: ο μικρός Γαβριήλ κέρδισε τη μάχη με τη λευχαιμία

Ο Γαβριήλ διαγνώστηκε στα δύο του χρόνια με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία, μία επιθετική μορφή λευχαιμίας που προσβάλλει κυρίως τα παιδιά. Χάρη στην οικονομική βοήθεια του κόσμου και την ΜΚΟ «Πράξη Αγάπης», νοσηλεύτηκε για σχεδόν έναν χρόνο στο παιδοογκολογικό νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Πριν λίγες μέρες, όπως δημοσιεύτηκε στη σελίδα «Πράξη Αγάπης», ο μικρούλης χτύπησε το καμπανάκι της νίκης και επέστρεψε σπίτι του.

Ολόκληρη η ανάρτηση

«"Νικήσαμε τον κακό δράκο!"

Αυτό ήταν το μήνυμα που λάβαμε από τους γονείς του μικρού μας Γαβριήλ! Ο μικρός έδωσε γενναία μάχη εδώ και 1 χρόνο ενάντια στο καρκίνο και επιτέλους χτύπησε το καμπανάκι της νίκης. Πριν λίγες ημέρες πήρε εξιτήριο από το παιδοογκολογικό νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης όπου νοσηλεύτηκε σχεδόν ένα χρόνο.

Ο ήχος αντηχεί στις καρδιές όλων μας και σηματοδοτεί το νέο, φωτεινό και υγιές μέλλον του μικρού μας ήρωα που δεν έχασε στιγμή το χαμόγελο και τη δύναμή του!

Μικρέ μας Γαβριήλ, το ταξίδι αυτό είχε εμπόδια αλλά τα ξεπέρασες και βγήκες νικητής! Σου ευχόμαστε καλή υγεία και καλή τύχη! Θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στο πλευρό σου για όσο μας χρειάζεσαι!».

v