BABYZEN YOYO². To πιο βολικό καροτσάκι που έγινε ποτέ!

BABYZEN YOYO². To πιο βολικό καροτσάκι που έγινε ποτέ!

Όλα ξεκίνησαν από μια… δυσκολία!

Η ιστορία της BABYZEN ξεκινάει από το Παρίσι. Ο ιδρυτής Julien Chaudeurge περίμενε το πρώτο του παιδί και αναζητούσε το πρώτο του καρότσι.

Αμέσως μετά την πρώτη φάση των συμβιβασμών (άνεση έναντι σχεδίασης, σχεδίαση έναντι τιμής και τιμή έναντι ποιότητας), ήρθαν οι απογοητεύσεις: μετακίνηση στην πόλη, ψώνια, μετρό, εκδρομή το Σαββατοκύριακο... Το καρότσι που υποτίθεται ότι θα έπρεπε να διευκολύνει τη ζωή με το μωρό, τελικά την έκανε πολύ πιο δύσκολη.

Ήταν προφανές ότι οι γονείς με μωρά που έμεναν σε πόλεις δεν ήταν ακριβώς... υπολογίσιμοι. Επειδή ο Julien ήταν πεπεισμένος ότι οι χαρούμενοι γονείς κάνουν και χαρούμενα παιδιά, άρχισε να οραματίζεται ένα νέο καρότσι που θα προσαρμοζόταν στις ανάγκες των γονιών της πόλης.

Άρχισε να σκέφτεται ιδέες οπότε και τότε αποφάσισε να συνεργαστεί με τον πατέρα του, σχεδιαστή παιχνιδιών και ειδών παιδικής φροντίδας.

Καλώς όρισες, BABYZEN!

Και έτσι γεννήθηκε η BABYZEN. Πρώτος σταθμός: η έκθεση εμπορίου στην Κολωνία το 2009.

Το καρότσι ZEN ήταν το πρώτο προϊόν της BABYZEN και η επιτυχία του ήταν άμεση! Πάνω από 10.000 παραγγελίες μπήκαν πολύ γρήγορα και το επαναστατικό ZEN κέρδισε πολλά βραβεία καινοτομίας.

Και εγένετο… YOYO!

Το 2012, μετά από δύο εκτεταμένα χρόνια εργασίας και πέντε κατοχυρωμένα διπλώματα ευρεσιτεχνίας, η BABYZEN κυκλοφόρησε το YOYO, το πρώτο super ευέλικτο και super compact καρότσι, που κάθε λεπτομέρειά του σχεδιάστηκε με προσοχή για να προβλέπει τις ανάγκες των σύγχρονων γονιών.

Ελαφρύ, με απίθανο design, το YOYO θέλει μόνο ένα χέρι, και τσουπ, άνοιξε με μια κίνηση! Ακόμα κι αν έχουμε το μωρό στην αγκαλιά. Απίστευτο! Διπλώνει και ξεδιπλώνει στη στιγμή, μπορεί να “φορεθεί” ακόμα και στον ώμο, είναι εύκολο στην αποθήκευση και χωράει παντού. Ακόμα και στον αποθηκευτικό χώρο στα αεροπλάνα, πάνω από το κάθισμα.  

Όπου πήγε, το YOYO έκανε επιτυχία.

Η ομάδα της BABYZEN πίστευε πολύ στο προϊόν της και επέλεξε μια νέα στρατηγική πώλησης: να διανέμει λιγότερο, αλλά καλύτερα, και να βασίζεται στο word of mouth των γονιών που υιοθετούν το YOYO.

Ο Julien πήρε το YOYO μαζί του σε ένα ταξίδι στον κόσμο. Σταμάτησε σε όλες τις μεγάλες πόλεις όπου πίστευε πως οι γονείς θα έπρεπε να γνωρίσουν το YOYO. Παρίσι, Χονγκ Κονγκ, Ντουμπάι, Λονδίνο, Νέα Υόρκη... Όπου πήγε, το YOYO έκανε πάταγο!

Τον Δεκέμβριο του 2021, η Stokke ανακοίνωσε την εξαγορά του brand BABYZEN, που ήρθε για να γίνει μέρος μιας μεγάλης οικογένειας, με ιστορία και ξεχωριστή φιλοσοφία.

Με περισσότερα από 3.000 σημεία πώλησης σήμερα σε όλο τον κόσμο, το εμβληματικό πλέον YOYO είναι πραγματικό φαινόμενο που δεν σταματάει να αναπτύσσεται.

Η επιτυχία ωστόσο δεν επηρέασε ούτε στιγμή τον αρχικό στόχο: να προβλέπει πάντα τις προσδοκίες των σύγχρονων οικογενειών και να συνοδεύει μια νέα γενιά γονιών που δεν σταματάνε να κινούνται.

Νέοι γονείς, νέες ανάγκες.

Και ακριβώς όπως ήταν και η αρχική φιλοσοφία του δημιουργού της, ότι οι χαρούμενοι γονείς κάνουν και χαρούμενα παιδιά, στην BABYZEN έχουν δεσμευτεί από το 2009 να δημιουργούν καινοτόμα προϊόντα προσαρμοσμένα στις ανάγκες των σύγχρονων οικογενειών σε όλο τον κόσμο.

Η BABYZEN συνομιλεί με την "νέα γενιά" γονιών. Αυτοί που είναι πάντα σε κίνηση και δίνουν προτεραιότητα περισσότερο από ποτέ στις ανάγκες του παιδιού τους, χωρίς να θέτουν περιορισμούς στις δικές τους ζωές.

Ταξιδεύουν με αεροπλάνο, αυτοκίνητο ή λεωφορείο για οικογενειακές εξορμήσεις, ακόμα και αν είναι μόνο για το Σαββατοκύριακο. Ζουν σε μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο όπου περπατούν σε στενά πεζοδρόμια, ανεβοκατεβαίνουν τις σκάλες του μετρό, κινούνται σε μέρη όπου δεν υπάρχει σεβασμός στα καρότσια, πηγαίνουν με ταξί για να βρεθούν με φίλους για δείπνο.

Στη BABYZEN θέλουν να φαντάζονται και να δημιουργούν προϊόντα που ανταποκρίνονται στις φιλοδοξίες και στις ανάγκες αυτών των σύγχρονων καταναλωτών, χωρίς συμβιβασμούς. Τα προϊόντα τους έχουν υπέροχο σχεδιασμό, είναι λειτουργικά, προσαρμόσιμα και υψηλής ποιότητας.

Ο κόσμος έχει αλλάξει.

Οι γονείς έχουν αλλάξει.

Η αγορά της φροντίδας των παιδιών πρέπει να προσαρμοστεί σε αυτούς.

Το 2020 το YOYO γίνεται YOYO2. Πιστή στη φιλοσοφία της ευελιξίας και της προσαρμοστικότητας, η BABYZEN δημιούργησε μια σειρά αξεσουάρ που επιτρέπουν στους γονείς να προσαρμόσουν το καροτσάκι τους ώστε να απηχεί τον τρόπο ζωής τους.

Το καροτσάκι YOYO² μεγαλώνει μαζί με το παιδί. Είναι εξαιρετικά ισχυρό και ελαφρύ χάρη στα υψηλής ποιότητας υλικά του. Με κράμα αλουμινίου, ανοξείδωτο ατσάλι και τεχνικά πλαστικά ενισχυμένα με υαλοβάμβακα, το καροτσάκι θα αντέξει για πολλές γενιές. Προϊόν υψηλής ποιότητας, συναρμολογείται κυρίως με βίδες, αποσυναρμολογείται εύκολα, επισκευάζεται ή ανακυκλώνεται.

Το YOYO² είναι ένα ευέλικτο καροτσάκι που συνοδεύει το παιδί καθημερινά, από τη γέννηση μέχρι και νήπιο. Μπορεί να αποθηκευτεί στον πιο μικρό χώρο στο σπίτι και καταλαμβάνει πολύ λίγο χώρο στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου. Ποτέ δεν υπήρξε πιο βολικό καροτσάκι!

θα το βρείτε σε 4 εκδόσεις:

BABYZEN YOYO² 6+μηνών

BABYZEN YOYO² σετ για νεογέννητα 0+

BABYZEN YOYO² με πορτ-μπεμπέ

BABYZEN YOYO² διπλό καρότσι

Απλά επιλέξτε την έκδοση που θέλετε ανάμεσα σε 8 διαφορετικά χρώματα και φύγατε για κάθε βόλτα που ταιριάζει στη δική σας οικογένεια.

New YOYO colour in town.

Πρόσφατα η BABYZEN παρουσίασε και το νέο χρώμα του YOYO2. Το Stone Grey χρώμα που πάει παντού και με όλα! Το YOYO2 είναι πάντα τόσο ευέλικτο, εύκολο και μοντέρνο. Το YOYO λέει “Life says go!”

YOOO! Το καλοκαίρι θέλει YOYO2

Γεια σου, καλοκαίρι! Η YOYO ομπρέλα, η YOYO θήκη ποτηριού, το YOYO υποπόδιο, το YOYO σακίδιο πλάτης και η YOYO κουνουπιέρα διευκολύνουν την καθημερινή ζωή των γονιών τώρα που το καλοκαίρι μας θέλει σε δράση, αλλά με προσοχή και ακόμα μεγαλύτερη φροντίδα για τα μωρά μας!

Η BABYZEN παρουσιάζει μια ακόμη σειρά έξυπνων και απαραίτητων αξεσουάρ για μια άνετη εμπειρία ζωής όταν οι ζεστές ημέρες φέρνουν νέες προκλήσεις. Προσαρμοσμένα σε κάθε τρόπο ζωής και περίσταση.

Γιατί αυτό είναι το YOYO2: Ένα καρότσι για όλες τις ανάγκες.

Η YOYO ομπρέλα.

Με προστασία UPF 50+ και ισχυρή αδιαφάνεια, παρέχει εξαιρετικά αποτελεσματική προστασία στο μωρό σας όταν βρίσκεται στον ήλιο. Έρχεται σε 8 χρώματα για να ταιριάζει με το στυλ σας.

Η ομπρέλα YOYO προσαρμόζεται σε όλες τις εκδόσεις του YOYO2.

Η YOYO κουνουπιέρα.

Κρατήστε τα κουνούπια και τα έντομα μακριά από το μωρό σας, διατηρώντας παράλληλα την ελεύθερη ροή του αέρα. Εξαιρετικά εύκολο στην τοποθέτηση και κατασκευασμένο από κορυφαίο υλικό, αποτελεί τη βέλτιστη προστασία από ενοχλητικούς εισβολείς! Οι κουνουπιέρες YOYO είναι προσαρμοσμένες για κάθε έκδοση YOYO2.

Το YOYO σακίδιο πλάτης

Προστατεύει τον σκελετό από γρατζουνιές ή σκόνη όταν ξεκινάτε για νέες περιπέτειες!

Μεταφέρετε το YOYO2 ως σακίδιο πλάτης ή στον ώμο σας: 2 εύκολες λύσεις για να απελευθερώσετε τα χέρια σας όταν βρίσκεστε εν κινήσει. Έξυπνο και πρακτικό: με μια μπροστινή τσέπη και έναν ιμάντα στην πλάτη που σας επιτρέπει να το συνδέσετε στη βαλίτσα σας. Δεν θα χρειάζεται καν να κουβαλάτε το καροτσάκι σας! Ελαφρύ και ανθεκτικό, μπορεί να αποθηκευτεί εύκολα στο καλάθι κάτω από το κάθισμα αφού διπλωθεί.

Και μια super YOYO προσφορά!

Μέχρι τις 20/8 μπορείτε να επωφεληθείτε και από την πιο ΥΟΥΟ προσφορά:

Δώρο το 6+ colour pack με την αγορά του καροτσιού YOYOκαι μίας λύσης νεογέννητου:  του πορτ-μπεμπέ ή του σετ 0+.

Ανακαλύψτε το YOYO2, κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη και τις βόλτες σας με το μωρό σας ακόμα πιο άνετες. Γιατί μην ξεχνάμε: όταν είμαστε χαρούμενοι εμείς, θα είναι χαρούμενα και τα παιδιά μας!

v