3χρονος το έσκασε από τον παιδικό σταθμό και περιπλανιόταν ολομόναχος στον δρόμο!

3χρονος το έσκασε από τον παιδικό σταθμό και περιπλανιόταν ολομόναχος στον δρόμο!

Η Fiona Maguire έζησε τον χειρότερο εφιάλτη κάθε γονέα, πριν από λίγο καιρό, όταν έλαβε ένα τηλεφώνημα που της έλεγε ότι ο 3χρονος γιος της, είχε βρεθεί να περιπλανιέται μόνος του στον δρόμο, ενώ κανονικά θα έπρεπε να βρίσκεται στον παιδικό σταθμό.

Η 46χρονη μητέρα, τρομοκρατημένη από το συμβάν, απομάκρυνε τον γιο της από τον παιδικό σταθμό και ζητά από τους υπεύθυνους να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Μάλιστα, δήλωσε ότι εργαζόμενοι του Elmhurst House Day Nursery προσπάθησαν να της ρίξουν στάχτη στα μάτια, λέγοντάς της ότι το παιδί της είχε εξαφανιστεί κάπου μέσα στις εγκαταστάσεις του σχολείου.

Το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας ωστόσο, έδειξε το νήπιο, το οποίο δεν μιλάει ακόμα, να στέκεται στη μέση ενός κεντρικού δρόμου και να απομακρύνεται όλο και περισσότερο από τον παιδικό σταθμό.

«Ο γιος μου χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή καθώς δεν μιλάει και το γεγονός ότι δεν πρόσεξαν καν ότι λείπει είναι αποκαρδιωτικό», είπε η Fiona.

Mέλη του προσωπικού του Elmhurst House Day Nursery βρήκαν τον 3χρονο James και τον έφεραν πίσω, περιγράφοντας το περιστατικό ως «δική τους ευθύνη και αποτυχία».

Εκπρόσωπος δήλωσε ότι οι εργαζόμενοι στον παιδικό σταθμό είναι ανακουφισμένοι που δεν έπαθε κακό το νήπιο και διαβεβαιώνουν ότι δεν έχει ξανασυμβεί και δεν πρόκειται να ξανασυμβεί τέτοιο περιστατικό.

Πηγή: dailymail.co.uk

v