Επιβάτες σε αεροπλάνο γιόρτασαν τη νίκη 6χρονης κατά του καρκίνου

Επιβάτες σε αεροπλάνο γιόρτασαν τη νίκη 6χρονης κατά του καρκίνου

Σε μια πρόσφατη πτήση της Southwest, το πλήρωμα παρουσίασε στους επιβάτες μια πολύ ξεχωριστή επιβάτη. Η 6χρονη Jessa είχε βγει νικήτρια από την μάχη της με τον καρκίνο και όλοι όσοι βρίσκονταν στο αεροπλάνο γιόρτασαν μαζί της τα ευχάριστα νέα.

Σε ένα απόσπασμα που δημοσίευσε η μαμά της Jessa, οι επιβάτες χειροκροτούν την μικρούλα και τη συγχαίρουν για την μάχη που έδωσε ενάντια στον καρκίνο. Ο αεροσυνοδός συγκινημένος από την ιστορία της επαίνεσε τη γενναιότητά της και είπε στο μικρόφωνο «Καλώς ήρθες στο σπίτι σου! Όλοι σου ευχόμαστε να έχεις μια υγιή,  ευτυχισμένη και μεγάλη ζωή. Είσαι μαχήτρια και χαίρομαι που είσαι εδώ μαζί μας». Αργότερα, είπε ότι αυτή θα είναι μια ανακοίνωση που θα θυμάται όλη του τη ζωή.

Η Jessa παρά το νεαρό της ηλικίας της πάλεψε σκληρά για τη ζωή της. Ποτέ της δεν το έβαλε κάτω και δεν σταμάτησε να χαμογελά ακόμα και όταν οι χημειοθεραπείες την εξάντλησαν σωματικά.

Ευτυχώς, η ιστορία της είχε χαρούμενο τέλος και το ντροπαλό κοριτσάκι έχει πλέον μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή! Το συγκεκριμένο βίντεο έγινε viral, συγκεντρώνοντας πάνω από 2 εκατομμύρια προβολές στο TikTok και με χιλιάδες χρήστες να εύχονται τα καλύτερα στην 6χρονη μαχήτρια.

@lauramree @Southwest Airlines, thank you for everything you did for Jessa on our way to and from her trip. Every flight crew we had was amazing, but our last trek home, they took the cake. We can’t thank you enough for being a huge part of our trip. 💛🎗️✨💪🏼 #MakeAWish #StrongLikeJessa #ChildhoodCancer #GiveKidsTheWorld #DisneyWorld #MagicKingdom #WelcomeHome ♬ original sound - Laura Marie

Πηγή: mymodernmet.com

v