«Δεν θέλουμε άλλους ήρωες, ανθρώπους ζωντανούς θέλουμε»

«Δεν θέλουμε άλλους ήρωες, ανθρώπους ζωντανούς θέλουμε»

Ο Λεωνίδας Ρόδης κατάφερε να γίνει ο «ήρωας» για τα σκυλάκια της Φυλής, την περιοχή όπου διαμένει, λόγω της γενναιότητάς του. Πέρα από σκυλάκια, έσωσε άλογα και γαϊδουράκια, αποδεικνύοντας πως η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη υπάρχουν ακόμα ανάμεσά μας.

Μέσα από μια ανάρτησή της, η σύζυγός του αποκάλυψε ότι περιμένει το πρώτο τους παιδί και εύχεται να μην προκύψουν στο μέλλον άλλοι «ήρωες που χάθηκαν σε μια καταστροφή».

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Αυτός που βλέπετε να τρέχει μέσα στις φωτιές για να σώσει τα πλάσματα αυτά είναι ο άνθρωπος μου! Είναι ο άντρας μου και πατέρας του παιδιού που περιμένουμε! Δεν θέλω ήρωες! Θέλω τον άνθρωπό μου ασφαλή και υγιή στο σπίτι μας! ΓΙΑΤΊ ΓΙΑ ΜΈΝΑ ΕΊΝΑΙ ΉΡΩΑΣ ΚΆΘΕ ΜΈΡΑ!Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΉΡΩΑΣ!!!

Στους παλικαράδες που λένε ότι “γα@#νται αυτοί που έφυγαν τρέχοντας”, έχω να πω πως υπάρχουν γυναίκες με παιδιά εκεί έξω που περιμένουν τους άντρες τους και παιδιά που περιμένουν τους μπαμπάδες τους να γυρίσουν στο σπίτι, και όχι στάχτες, μετάλλια ανδρείας και ηρωισμού!

Τι να τον κάνω εγώ τον ήρωα αν χάσω τον άνθρωπο μου και το παιδί μου δεν γνωρίσει τον πατέρα του; Όχι άλλους ήρωες! Ανθρώπους ζωντανούς θέλουμε! Βαρεθήκαμε να κλαίμε για τους ήρωες που χάνονται σε κάθε καταστροφή!».

Πηγή: newsbeast.gr

v