10χρονος ήρωας έσωσε τον 2χρονο αδερφό του από τα δόντια σκύλου

10χρονος ήρωας έσωσε τον 2χρονο αδερφό του από τα δόντια σκύλου

Ο 10χρονος Caio Lewis έπαιζε με τον 2χρονο αδελφό του Jac στην αυλή του σπιτιού τους, όταν ξαφνικά τους επιτέθηκε ένα γαλλικό μπουλντόγκ, το οποίο είχε τρυπώσει στον κήπο τους.

«Τα αγόρια έπαιζαν ήσυχα μέχρι που εμφανίστηκε ο σκύλος. Από το πουθενά! Ο Caio παρατήρησε ότι ο σκύλος ήταν έτοιμος να επιτεθεί στον Jac και μπήκε στη μέση. Τον έσπρωξε μακριά, όμως, το σκυλί πρόλαβε και τον δάγκωσε στο μηρό του», είπε η μητέρα των παιδιών, Lara Poyer.

Όση ώρα ο 10χρονος πάλευε με τον σκύλο, ο 2χρονος αδερφός του έτρεξε στο σπίτι τους να καλέσει βοήθεια. Οι γονείς των αγοριών πήγαν αμέσως τον Caio στο νοσοκομείο, οπού εκεί εκτός από ότι του έκαναν ράμματα, οι γιατροί του έδωσαν επίσης αντιβιοτικά 6 ημερών.

Τώρα είναι σε φάση ανάρρωσης και είναι ευγνώμων που ο μικρός του αδελφός δεν δαγκώθηκε, καθώς τα τραύματά του θα μπορούσαν να είναι πολύ πιο σοβαρά, δεδομένου του πολύ μικρότερου μεγέθους του.

«Είμαστε πολύ περήφανοι για τον γιο μας. Έβαλε σε κίνδυνο τη ζωή του για να σώσει τον μικρό του αδερφό και δεν λογάριασε τίποτα. Είναι πραγματικά πολύ γενναίος! Ο ιδιοκτήτης του σκύλου μας ζήτησε πολλές φορές συγγνώμη... Δεν θέλω να τιμωρηθεί το σκυλί. Το πήρε από καταφύγιο... Προφανώς έχει τραβήξει και αυτό πολλά», δήλωσε η Poyer.

Πηγή: walesonline.co.uk

v