Blue Horizon: ποιος ήταν ο 36χρονος Αντώνης που τον έσπρωξαν από το πλοίο και πνίγηκε

Blue Horizon: ποιος ήταν ο 36χρονος Αντώνης που τον έσπρωξαν από το πλοίο και πνίγηκε

Από τον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου ήταν ο 36χρονος που ανασύρθηκε νεκρός από το λιμάνι του Πειραιά αφού μέλη του πληρώματος του πλοίου «Blue Horizon» τον έσπρωξαν από τον καταπέλτη, όπως αποτυπώνεται σε βίντεο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ekriti.gr, ο 36χρονος Αντώνης Καρυώτηςταξίδευε συχνά για τον Πειραιά και ήταν γνώριμος του πληρώματος. Πρόκειται για μέλος 10μελούς οικογένειας που ζούσε στον Άγιο Νικόλαο στις εργατικές κατοικίες με τις δύο αδελφές του, ενώ πρόσφατα είχε χάσει τη μητέρα του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι διαψεύδονται οι αρχικές πληροφορίες που ήθελαν τον 36χρονο να επιχειρεί να μπει στο πλοίο χωρίς να έχει εισιτήριο. Ο καπετάνιος και άλλα τρία μέλη του πληρώματος αντιμετωπίζουν την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από κοινού. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ekriti.gr, κάνει ακόμη τραγικότερη την κατάσταση το ότι ο 36χρονος είχε επιβιβαστεί στο πλοίο αρκετή ώρα νωρίτερα ωστόσο για κάποιο λόγο κατέβηκε και προσπάθησε αργότερα να επιβιβαστεί ξανά με συνέπεια την τραγική κατάληξη.

Αδερφός του 36χρου: «ήταν το καλύτερο παιδί»

Ο αδερφός του άτυχου 36χρονου Αντώνη Καρυώτη, Νίκος μιλάει σοκαρισμένος στο protothema.gr για το τραγικό θάνατο του αδερφού του.

«Είμαι σοκαρισμένος, δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω αυτό που συνέβη στον αδερφό μου. Αυτή τη στιγμή έχω έρθει στο νοσοκομείο για να δω τον άλλον αδερφό μου , ο οποίος μόλις έμαθε για το θάνατο του αδερφού μας, ταράχτηκε... Έχω δει το βίντεο με τον αδερφό μου πολλές φορές από χτες το βράδυ και πραγματικά πρόκειται για δολοφονία. Τον σκότωσαν , είναι αδιανόητο...

Τον αγαπούσε όλος ο κόσμος. Ρωτήστε όποιον θέλετε για τον αδερφό μου, ήταν ένα παιδί που βοηθούσε τους πάντες. Δεν είχε σταθερη δουλειά, δεν είχε μάθει κάποια τέχνη, δεν είχε σπουδάσει, αλλά αγαπούσε τους πάντες και τους βοηθούσε.
Ταξίδευε συχνά στην Αθήνα για να δει τους φίλους του. Αποκλείεται να μην είχε εισιτήριο. Πάντα πριν ξεκινήσει από την Κρήτη, είχε κόψει και το εισιτήριο της επιστροφής. Οι λιμενικοί μου είπαν ότι είχε λίγα ψιλά πάνω του, είχε αγοράσει εισιτήριο, πιστεύω.

Ο Αντώνης ήταν ένα παιδί του μεροκάματου. Πήγαινε να δουλέψει όπου του έδιναν δουλειά , δεν έλεγε ποτέ όχι. Ο πατέρας του είχε πεθάνει χρόνια ενώ η μητέρα έφυγε από τη ζωή πρόσφατα κι αυτό τον είχε λυγίσει. Προσπαθούσε μαζί με τα αδέρφια του να τα βγάλει πέρα αξιοπρεπώς. Τον βοηθούσαμε κι εμείς όπως μπορούσαμε γιατί ήταν το καλύτερο παιδί. Συχνά έπαιρνε το καράβι και πήγαινε στην Αθήνα για βόλτα, αυτό μας έλεγε. Κρίμα, δεν του άξιζε τέτοιο τέλος. Έχουμε πάγωσε όλοι από αυτή την κτηνωδία».

Πηγή: ekriti.gr, protothema.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v