Ήθελαν ένα αδερφάκι για την κόρη τους και τελικά της χάρισαν...3!

Ήθελαν ένα αδερφάκι για την κόρη τους και τελικά της χάρισαν...3!

Ο Matthew Cordaro και η σύζυγός του Haley ήθελαν πολύ να χαρίσουν στην κόρη τους ένα αδερφάκι. Αυτό που δεν περίμεναν, όμως, με τίποτα ήταν ότι η ευχή τους θα έπιανε και μάλιστα με το παραπάνω, αφού λίγο καιρό μετά έμαθαν πως περίμεναν όχι ένα, αλλά τρία μωρά, όλα κορίτσια.

Το ζευγάρι έπεσε από τα σύννεφα όταν ανακάλυψε ότι περιμένει τρίδυμες κορούλες, καθώς δεν υπήρχε ιστορικό διδύμων στις οικογένειές τους. Επιπλέον, η σύλληψή τους έγινε με φυσικό τρόπο! Oι γιατροί τούς είπαν ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει 1 στα 200 εκατομμύρια - πόσο μάλλον όταν πρόκειται για πανομοιότυπα τρίδυμα.

Η εγκυμοσύνη της Haley ήταν υψηλού κινδύνου, όμως, ευτυχώς στο τέλος όλα πήγαν καλά, παρά το γεγονός ότι τα κοριτσάκια της γεννήθηκαν πρόωρα στις 32 εβδομάδες.

Τώρα, ένα μήνα μετά τη γέννησή τους τα μωράκια τους είναι έτοιμα να πάρουν εξιτήριο και να πάνε για πρώτη φορά σπίτι τους. Το ζευγάρι που βρέθηκε ξαφνικά με 4 κόρες, ανυπομονεί να φέρει τις τριδυμούλες σπίτι και πιστεύει ότι η ζωή τους στο εξής θα είναι... ροζ!

Πηγή: people.com

v