Tριήμερη γιορτή στο φεστιβάλ bebefest στο MEC Παιανίας!

Tριήμερη γιορτή στο φεστιβάλ bebefest στο MEC Παιανίας!

Το μοναδικό φεστιβάλ εγκυμοσύνης, βρεφικής και νηπιακής ηλικίας με μεγάλο πρωταγωνιστή την νέα οικογένεια μεγαλώνει και μετακομίζει στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας στις 3 , 4 & 5 Νοεμβρίου 2023.

Στην τριήμερη αυτή γιορτή, το bebefest θα δώσει στους επισκέπτες τη δυνατότητα να γνωρίσουν τα καλύτερα και τα πιο αξιόπιστα προϊόντα, να μιλήσουν με τους υπεύθυνους των εταιριών αποκτώντας έγκυρες πληροφορίες καθώς και να αντλήσουν απαραίτητες γνώσεις για την ανατροφή των παιδιών τους από τις live ομιλίες.

Τα Highlights του bebefest 2023

  • Μain Stage: Ειδική ζώνη ανοιχτή στο κοινό για τη διεξαγωγή ομιλιών, παραστάσεων και σεμιναρίων. Κάθε μέρα θα φιλοξενούνται σεμινάρια πρώτων βοηθειών για βρέφη από τους Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού.
  • Play Room: Ξεχωριστός τομέας με βιωματικά παιχνίδια για την ψυχαγωγία των λιλιπούτειων επισκεπτών του φεστιβάλ. 
  • Αίθουσα Αλλαγής Πάνας: Διακριτός χώρος εξοπλισμένος με αλλαξιέρες και μωρομάντηλα όπου θα μπορούν οι γονείς να αλλάξουν τα μωράκια τους.
  • Baby Entertainment: Διακριτός χώρος εξοπλισμένος με φουσκωτά για τη διασκέδαση των μικρών επισκεπτών του φεστιβάλ και Playtown με παιχνίδια δραστηριοτήτων.
  • Feeding area: Ειδικό section υποστηριζόμενο από την Philips Avent με ηλεκτρικούς αποστειρωτές ατμού όπου θα μπορούν οι γονείς να ταϊσουν τα μωράκια τους.
  • Αίθουσα Θηλασμού: Ειδικός χώρος εξοπλισμένος με πολυθρόνα θηλασμού και μαξιλάρια θηλασμού. 
  • Commercial section: Προκαθορισμένος χώρος για τη συμμετοχή των εκθετών με ολοκληρωμένα εκθεσιακά περίπτερα.
  • Resting area: Χώροι ξεκούρασης και σύντομης στάσης για τους επισκέπτες του φεστιβάλ όπου θα μπορούν να απολαύσουν βιολογικά snacks.

Τα Events του bebefest 2023

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα ομιλιών του φεστιβάλ εδώ

Το bebefest, ως ένα φεστιβάλ που όχι μόνο προσφέρει ενημέρωση και διασκέδαση αλλά και λειτουργεί  και ως ένας χώρος  παρουσίασης όλων των εκθεμάτων και υπηρεσιών  γύρω από την βρεφική/νηπιακή ηλικία, φέτος για πρώτη φορά, στο πλαίσιο της διοργάνωσης του 2023, ενώνει τις δυνάμεις του με την Philips Avent, μια από τις πιο δυναμικές μάρκες προϊόντων βρεφανάπτυξης που προτείνουν οι μαμάδες παγκοσμίως. Μαζί θα συνδιοργανώσουν ένα απολαυστικό stand up comedy με την μοναδική 5 Minute Mum (Έλενα Χαραλαμπούδη). 

Philips Avent Προϊόντα Βρεφανάπτυξης
Για τη δική τους ανάπτυξη με τη δική σας φροντίδα

Με περισσότερα από 35 χρόνια εμπειρίας, η Philips Avent σε συνεργασία με επιστήμονες από τον κλάδο της υγείας, εξειδικεύεται στο σχεδιασμό και τη δημιουργία προϊόντων που προσαρμόζονται στις ανάγκες του μωρού υποστηρίζοντας παράλληλα τους γονείς  που αναζητούν την καλύτερη λύση από την πρώτη μέρα. 

Γνωρίζοντας την φυσιολογία της μητέρας και του βρέφους, η Philips Avent παρέχει καινοτόμες μεθόδους και εξειδικευμένες λύσεις ειδικά σχεδιασμένες για τη περίοδο από την γέννηση του μωρού μέχρι τη νηπιακή ηλικία. Προϊόντα εμπνευσμένα από την φύση,  εξελιγμένα μέσω κλινικών δοκιμών και φυσικά ακούγοντας την γνώμη των μαμάδων, όπως εσείς!

Γι’αυτό και αποτελεί την νο1 μάρκα που προτείνουν οι μαμάδες παγκοσμίως!

Ανακαλύψτε περισσότερα για τα προϊόντα Philips Avent εδώ κι εδώ

* Προμηθευτείτε έγκαιρα το εισιτήριό σας για το bebefest εδώ.  Δωρεάν τα παιδιά έως 6 ετών.

v