Έμεινε έγκυος ενώ ήταν ήδη έγκυος σε δίδυμα και γέννησε... τρίδυμα κοριτσάκια!

Έμεινε έγκυος ενώ ήταν ήδη έγκυος σε δίδυμα και γέννησε... τρίδυμα κοριτσάκια!

Απίστευτο, κι όμως αληθινό! Μία έγκυος γυναίκα σε δίδυμα, ξανάμεινε έγκυος έξι μέρες μετά την πρώτη σύλληψη και τώρα περιμένει... τρίδυμα! Μπορεί να ακούγεται σαν σενάριο κωμικής σειράς του Netflix, αλλά είναι συμβαίνει στην πραγματικότητα και εξηγείται επιστημονικά.

Τι είναι επικύηση

Η απίστευτη διπλή εγκυμοσύνη της είναι ένα εξαιρετικά σπάνιο φαινόμενο, γνωστό ως επικύηση. Συμβαίνει όταν ένα άλλο ωάριο γονιμοποιείται και εμφυτεύεται στη μήτρα ημέρες ή ακόμη και εβδομάδες μετά το πρώτο, με αποτέλεσμα μια δεύτερη εγκυμοσύνη.

Περίμενε τρίδυμα με διαφορά 6- 7 ημερών!

Η Dee Michelle από την Πενσυλβάνια έμεινε έγκυος από τον αρραβωνιαστικό της έπειτα από μια «τρελή νύχτα απρόσεκτου πάθους», όπως είπαν γελώντας και οι δυο. Χαρούμενοι με τα νέα, επισκέφθηκαν τον γυναικολόγο για την καθιερωμένη εξέταση όπου τους περίμενε μια έκπληξη. 

Κατά τη διάρκεια του υπερήχου, ο γιατρός δεν βρήκε έναν καρδιακό παλμό όπως ήταν αναμενόμενο αλλά τρεις! Τι είχε συμβεί; Έξι ή εφτά μέρες πριν την «τρελή νύχτα πάθους», η γυναίκα είχε μείνει έγκυος σε δίδυμα χωρίς να το γνωρίζει. 

«Ήμασταν πολύ σοκαρισμένοι όταν μάθαμε τα νέα. Ήξερα ότι μετά από αυτό η ζωή μας δεν θα ήταν ποτέ η ίδια», ανέφερε η περήφανη μαμά. Τα τρία μωράκια γεννήθηκαν την ίδια μέρα, με διαφορά ενός λεπτού.

Πηγή: honey.nine.com.au

v