2χρονη μαχήτρια νίκησε σπάνια μορφή καρκίνου των ωοθηκών 

2χρονη μαχήτρια νίκησε σπάνια μορφή καρκίνου των ωοθηκών

Η McKenna Shea Xydias ή αλλιώς Kenni, που διαγνώστηκε με έναν σπάνιο καρκίνο των ωοθηκών στα 2 της χρόνια, έδωσε μια γενναία μάχη και βγήκε νικήτρια.

Συγκεκριμένα, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι υπήρχαν αρκετοί καρκινικοί όγκοι στο κοριτσάκι: ένας ήταν 14 εκατοστά στη δεξιά ωοθήκη, ένας άλλος κοντά στο συκώτι της και άλλοι διάσπαρτοι στην κοιλιά της. Οι γονείς της έμειναν έκπληκτοι με τη διάγνωση, αλλά εστίασαν στη θεραπεία της κόρης τους χωρίς να χάσουν λεπτό την πίστη και την αισιοδοξία τους. 

Λίγες μέρες μετά τη διάγνωση, η Kenni υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για να αφαιρέσει τη δεξιά ωοθήκη της καθώς και πέντε ίντσες του λεπτού εντέρου της, ενώ ακολούθησαν 4 γύροι χημειοθεραπειών.

«Η Kenni είναι ο ήρωάς μας. Ο τρόπος που αντιμετώπισε την ασθένειά της ήταν μαγικός! Είναι το μικρότερο παιδί της οικογένειάς μας και είναι εξαιρετικά δραστήρια και πεισματάρα. Η δύναμή της δεν μας άφησε περιθώρια να μας πάρει από κάτω ή να σκεφτούμε το χειρότερο σενάριο. Ξέραμε ότι στο τέλος θα βγει νικήτρια», είπαν οι γονείς της. 

Πηγή: abcnews.go.com

v