Νεαροί ξυλοκόπησαν οδηγό λεωφορείου επειδή τους είπε να μην φωνάζουν!

Νεαροί ξυλοκόπησαν οδηγό λεωφορείου επειδή τους είπε να μην φωνάζουν!

Ξυλοδαρμό οδηγού από δύο νεαρούς, όταν τους ζήτησε να χαμηλώσουν τους τόνους, καθώς ενοχλούσαν άλλους επιβάτες, καταγγέλλουν ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης και το Συνδικάτο Εργαζομένων του ΟΑΣΘ.

Το περιστατικό, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΟΑΣΘ και των εργαζομένων, σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο λεωφορείο της γραμμής 72, στη Νέα Μηχανιώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΑΣΘ

«Ο ΟΑΣΘ καταδικάζει το απαράδεκτο περιστατικό βίας που καταγράφηκε το βράδυ του Σαββάτου εναντίον οδηγού του. Το επεισόδιο συνέβη σε λεωφορείο της γραμμής 72, στην περιοχή της Νέας Μηχανιώνας, όταν, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, δύο νεαροί γρονθοκόπησαν τον οδηγό, με τον τελευταίο να καταλήγει στα επείγοντα του εφημερεύοντος νοσοκομείου.

Αφορμή για την επίθεση εναντίον του εργαζόμενου του Οργανισμού, στάθηκε η έκκληση που απηύθυνε, σε ομάδα περίπου 20 νεαρών, οι οποίοι ενοχλούσαν με τη συμπεριφορά τους τους υπόλοιπους επιβάτες του λεωφορείου. Ο οδηγός τους ζήτησε να χαμηλώσουν τους τόνους και τότε δέχθηκε την επίθεση.

Ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης δεν ανέχεται συμπεριφορές βίας εναντίον των εργαζομένων του και στέκεται δίπλα τους, παρέχοντας ηθική και νομική υποστήριξη, ώστε να ακολουθηθούν οι νόμιμες διαδικασίες εναντίον των δραστών.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΣΘ Κώστας Ταγγίρης επικοινώνησε με τον οδηγό του Οργανισμού, εκφράζοντας την αμέριστη συμπαράστασή του και δηλώνοντας ότι ο ΟΑΣΘ είναι δίπλα του».

v