13χρονη ξυλοκοπήθηκε άγρια από συμμαθήτριές της μέσα στο σχολείο!

13χρονη ξυλοκοπήθηκε άγρια από συμμαθήτριές της μέσα στο σχολείο!

Αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες από τον άγριο ξυλοδαρμό μιας 13χρονης μαθήτριας στο Περιστέρι, μέσα στο προαύλιο του σχολείου. Οι 3 ανήλικες κοπέλες που χτύπησαν τη συμμαθήτριά τους συνελήφθησαν κατηγορούμενες για σωματικές βλάβες και απειλή σε βάρος συνομήλικής τους.

Οι τρεις ανήλικες είναι 16, 14 και 13 ετών και σύμφωνα με την αστυνομία επιτέθηκαν σε μια 13χρονη κοπέλα, ενώ παράλληλα την απείλησαν λεκτικά μέσα στο σχολικό συγκρότημα στο Περιστέρι.

Όσο για την αιτία του ξυλοδαρμού, όπως ανέφεραν στον ΑΝΤ1 κάποιες άλλες μαθήτριες του σχολείου, δεν ήταν άλλη από μια... μπλούζα. 

Στην ερώτηση, δε, αν φοβούνται ότι μπορεί και οι ίδιες να πέσουν θύμα τέτοιων επιθέσεων, τα δύο κορίτσια είπαν ότι «αν δεν σε νοιάζει και τους αγνοείς δεν σου κάνουν κάτι αλλά αν μπλεχτείς σε τέτοιες παρέες θα συμβεί».

Το βίντεο του ξυλοδαρμού

Σε βίντεο που πρόβαλε χθες το Star, φαίνεται το κορίτσι να είναι πεσμένο στο έδαφος και να δέχεται επίθεση από 3 συμμαθήτριες της στο προαύλιο του σχολείου. Ένα από τα κορίτσια κρατούσε την άτυχη μαθήτρια για να μη σηκωθεί ενώ η φίλη της την έσερνε από τα μαλλιά και την γρονθοκοπούσε στην πλάτη. Στη προσπάθειά της να ξεφύγει, η 13χρονη δέχθηκε δυνατές κλωτσιές στα πόδια.

Παράλληλα, αναζητείται ένας ακόμα ανήλικος για παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων καθώς βιντεοσκόπησε και διαμοίρασε σε άλλα άτομα την εν λόγω επίθεση.

Να σημειωθεί πως η σύλληψη των τριών ανήλικων κοριτσιών έγινε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. την Παρασκευή, στις 17 Νοεμβρίου. Για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Περιστερίου, η οποία υποβλήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή: protothema.gr

v