Γέννησε το... βιαστικό αγοράκι της λίγο πριν την απογείωση του αεροπλάνου!

Γέννησε το... βιαστικό αγοράκι της λίγο πριν την απογείωση του αεροπλάνου!

Σοκαρισμένοι οι επιβάτες ενός αεροσκάφους της Pegasus Airlines, παρακολούθησαν... την γέννηση ενός μικρού αγοριού λίγο πριν την απογείωση!

Σύμφωνα με τη New York Post, ένα αεροπλάνο της Pegasus Airlines έκανε τις τελευταίες προετοιμασίες πριν την απογείωση μιας πτήσης προς τη Μασσαλία στη Γαλλία όταν συνέβη το περιστατικό. Πλάνα από το δραματικό συμβάν που είδαν το φως της δημοσιότητας έδειχναν άλλους επιβάτες σε κατάσταση σοκ, αφού είδαν ένα νεογέννητο μωρό να μεταφέρεται έξω από το αεροσκάφος.

Το πλήρωμα αντέδρασε γρήγορα και χειρίστηκε με ψυχραιμία την κατάσταση. Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και οι τραυματιοφορείς του διεθνούς αεροδρομίου Sabiha Gokcen της Τουρκίας κλήθηκαν αμέσως για να βοηθήσουν στη γέννα. Η γυναίκα απομακρύνθηκε από το κάθισμά της σε άλλο χώρο του αεροσκάφους, όπου οι παραϊατρικοί τη βοήθησαν να γεννήσει.

Λίγα λεπτά αργότερα, μια γυναίκα εμφανίστηκε μεταφέροντας το μωρό, το οποίο ήταν τυλιγμένο σε μπλε ύφασμα, στο μπροστινό μέρος του αεροπλάνου. Το μωρό, το οποίο γεννήθηκε πρόωρα, μεταφέρθηκε αμέσως με ασθενοφόρο σε κοντινό νοσοκομείο για περαιτέρω φροντίδα.

Πηγή: ndtv.com

v