Ζευγάρι υιοθέτησε 9χρονο κοριτσάκι με αυτισμό και ήταν η καλύτερη απόφαση της ζωής τους!

Ζευγάρι υιοθέτησε 9χρονο κοριτσάκι με αυτισμό και ήταν η καλύτερη απόφαση της ζωής τους!

Μια οικογένεια από την Αριζόνα με 2 παιδιά έδειξε τι σημαίνει αγάπη και συμπόνια, όταν αποφάσισε να γίνει ανάδοχη και έπειτα να υιοθετήσει ένα 9χρονο κοριτσάκι με αυτισμό.

Η οικογένεια McClure κόπιασε για να φτάσει στην τελική φάση υιοθεσίας λόγω γραφειοκρατίας, αλλά είναι ενθουσιασμένοι που θα καλωσορίσουν μόνιμα στη ζωή τους την 9χρονη Michelle.

«Την έχουμε αγαπήσει όλοι πάρα πολύ. Ειδικά, τα αδέρφια της! Επιτέλους θα μείνει για πάντα κοντά μας», είπε η Τiffany McClure, η οποία είναι δασκάλα ειδικής αγωγής και γνώρισε για πρώτη φορά τη Michelle στο σχολείο.

«Η Michelle έχει βαριά μορφή αυτισμού, ΔΕΠΥ και γλωσσική καθυστέρηση. Είναι ένα παιδί που έχει παραμεληθεί όλη του τη ζωή και υποψιαζόμαστε ότι έχει κάποιο σοβαρό ψυχικό τραύμα», είπε και σημείωσε ότι πολλά παιδιά με ειδικές ανάγκες δεν υιοθετούνται καθώς οι άνθρωποι φοβούνται να αναλάβουν μια τόσο μεγάλη ευθύνη.

«Αυτά τα παιδιά αξίζουν μια ευτυχισμένη ζωή. Να ζουν με ασφάλεια και αγάπη. Έχουν τόσα πολλά να δώσουν. Για εμάς ήταν η καλύτερη απόφαση της ζωής μας!», κατέληξε η Tiffany και πρόσθεσε ότι ανυπομονεί να γιορτάσουν όλοι μαζί τα Χριστούγεννα.

Πηγή: fox10phoenix.com

v