Μαμά πέθανε από επίθεση καρχαρία - προσπαθούσε να σώσει την 5χρονη κόρη της

Μαμά πέθανε από επίθεση καρχαρία - προσπαθούσε να σώσει την 5χρονη κόρη της

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε σε παραλία του Μεξικό, όταν μία 26χρονη μητέρα σκοτώθηκε από καρχαρία στην προσπάθειά της να σώσει το κοριτσάκι της από το άγριο ζώο.

Σε βίντεο που μοιράστηκε η Daily Mail, καταγράφεται το φρικιαστικό περιστατικό, όπου η 26χρονη Μαρία Φερνάντεζ φαίνεται να μεταφέρεται ακρωτηριασμένη από παρευρισκόμενους στην παραλία, αναμένοντας τις πρώτες βοήθειες.

Η δραματική διάσωση της κόρης από τον καρχαρία

Η 26χρονη μητέρα μπήκε αμέσως στο νερό όταν κατάλαβε πως ένας καρχαρίας καραδοκούσε στα ρηχά, με την κόρη της να βρίσκεται ήδη σε κίνδυνο. Έφτασε στο σημείο όπου κολυμπούσε το κορίτσι και τη βοήθησε να ανέβει σε μία κοντινή πλωτή πλατφόρμα, μακριά από τον κίνδυνο, ενώ η ίδια λίγο αργότερα φέρεται να έπεσε θύμα του καρχαρία.

Η επίθεση σημειώθηκε σε δημοφιλή παραλία της περιφέρειας Τσιχουατλάν, όπου έχουν διακοπεί οι δραστηριότητες και η πρόσβαση έχει απαγορευτεί μέχρι να αντιμετωπιστεί ο κίνδυνος του θηρευτή. 



Διασωστικό συνεργείο ειδοποιήθηκε για το περιστατικό και έσπευσε στο σημείο, μόνο για να βρει νεκρή τη γυναίκα, η οποία δεν άντεξε την ακατάσχετη αιμορραγία από το κομμένο πόδι της.

Η νεκρή Φερνάντεζ είχε σπουδάσει θαλάσσια βιολογία στο πανεπιστήμιο της Γκουανταλαχάρα, με τους πρώην καθηγητές της να την τιμούν με ανάρτηση στο Facebook: «Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας και την αγάπη μας προς την οικογένεια της Μαρία, μετά τον θάνατό της».

Πηγή: reader.gr 

v