11χρονη είναι αλλεργική στα ίδια της τα δάκρυα και τον ιδρώτα!

11χρονη είναι αλλεργική στα ίδια της τα δάκρυα και τον ιδρώτα!

Η Summah Williams είναι μόλις 11 χρονών, αλλά ταλαιπωρείται σοβαρά στην υγεία της, εξαιτίας μιας σοβαρής δερματική πάθησης που την κάνει αλλεργική στα ίδια της τα δάκρυα και τον ιδρώτα.

Το κορίτσι εισήχθη στο νοσοκομείο στα τέλη του 2022 με κατακκόκινο και «σπασμένο» δέρμα. Στην αρχή, η μητέρα της, νόμιζε ότι είχε πάθει έγκαυμα από τον ήλιο ωστόσο, το γεγονός ότι η κόρη της είχε έντονη φαγούρα και ρίγη την έβαλε σε σκέψεις.

«Όταν πήγαμε στο νοσοκομείο, είχε μια μόλυνση από σταφυλόκοκκο και όταν έπαιρνε αντιβιοτικά, όλο το πρόσωπο και το σώμα της ξεφλούδιζαν. Ήταν σαν φίδι που αφήνει το δέρμα του... Το μπάνιο είχε γεμίσει από δέρμα», είπε και πρόσθεσε ότι μετά από πολλές εξετάσεις η κόρη της διαγνώστηκε με έκζεμα και είναι πλέον αλλεργική στα ίδια της τα δάκρυα και τον ιδρώτα!

Η Summah αυτή την περίοδο δοκιμάζει μια νέα ενέσιμη θεραπεία, που ονομάζεται Dupixent, αλλά εξακολουθεί να εμφανίζει τρομερά επώδυνα εξανθήματα στο πρόσωπο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post, τα παιδιά της Αυστραλίας έχουν ένα από τα υψηλότερα ποσοστά εμφάνισης εκζέματος στον κόσμο και η ακραία ζέστη του φετινού καλοκαιριού θέτει περισσότερα παιδιά σε κίνδυνο. Tο έκζεμα επηρεάζει σε διαφορετικό βαθμό έως και το 30% των παιδιών και το 10% των ενηλίκων, ενώ πολλοί αποδίδουν στον καιρό τις εξάρσεις.

Δυστυχώς, μέχρι τώρα, δεν υπάρχει θεραπεία για το έκζεμα, την ψωρίαση ή τη δερματίτιδα, οπότε η διατήρηση των συμπτωμάτων υπό έλεγχο είναι ζωτικής σημασίας για όσους ζουν με την ασθένεια.

Πηγή: newsbeast.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v