12χρονη στραγγάλισε με τα χέρια της φίδι που επιτέθηκε στο κατοικίδιό της!

12χρονη στραγγάλισε με τα χέρια της φίδι που επιτέθηκε στο κατοικίδιό της!

Οι ηρωικές ενέργειες ενός 12χρονου κοριτσιού που προσπάθησε να σώσει τον MaxiBon, το αγαπημένο της ινδικό χοιρίδιο, όταν του επιτέθηκε ένα τεράστιο φίδι, έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου και όχι άδικα!

Όλα συνέβησαν ένα απόγευμα που η 12χρονη Rosie έψαχνε το κατοικίδιό της γιατί είχε σκοτεινιάσει και έπρεπε να το... βάλει για ύπνο. 

Όταν βγήκε έξω, είδε τον MaxiBon σε έναν θάμνο. Προσπάθησε να τον πιάσει, αλλά εκείνος έτρεξε προς την άλλη κατεύθυνση. Ξαφνικά τον άκουσε να κλαίει, και συνειδητοποίησε ότι έχει εγκλωβιστεί κάτω από ένα φτυάρι. 

Η Rosie σήκωσε το φτυάρι και είδε ένα φίδι να έχει τυλιχτεί γύρω από τον λαιμό του αγαπημένου της κατοικίδιου. Χωρίς να το σκεφτεί, άρπαξε το φίδι και άρχισε να το κουνάει. Ενστικτωδώς, το έπιασε από το λαιμό και το έσφιξε προκειμένου να απελευθερώσει τον MaxiBon. 

Ο πατέρας της που άκουσε τη φασαρία, έτρεξε προς τη μεριά τους και προσπάθησε να βοηθήσει την κόρη του. Αφού το κορίτσι στραγγάλισε το φίδι με τα χέρια και το πέταξε στο έδαφος, ο μπαμπάς της το χτύπησε με το φτυάρι στο κεφάλι κι έπειτα βεβαιώθηκε πως δεν είχε τσιμπήσει την κόρη του. 

Η οικογένεια της Rosie τρ'oμαξε πάρα πολύ για όλα όσα συνέβησαν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, νιώθοντας ευγνωμοσύνη που δεν έπαθε κανείς κακό. Όσο για το κοριτσάκι, είπε ότι λειτούργησε με το ένστικτο, προσθέτοντας πως θα έκανε τα πάντα για να μην πάθει κακό το αγαπημένο της κατοικίδιο. 

Πηγή: cafemom.com

v