Κύπρος: ανεμοστρόβιλος μπήκε σε δωμάτιο που κοιμόταν 2χρονη με τη μαμά της

Κύπρος: ανεμοστρόβιλος μπήκε σε δωμάτιο που κοιμόταν 2χρονη με τη μαμά της

Συγκλονίζει η ιστορία ενός κοριτσιού μόλις δυο χρονών, που γλύτωσε για κλάσματα δευτερόλεπτου αφού ο ανεμοστρόβιλος έριξε τσίγκους στο δωμάτιο που κοιμόταν με τη μαμά του,στην περιοχή Γερμασόγεια.

 Ο Alpha Κύπρου βρέθηκε στο σπίτι που μένει το 2χρονο κορίτσι μαζί με την αδελφή, τη μητέρα, τον παππού και τη γιαγιά, καταγράφοντας συγκλονιστικές μαρτυρίες για το πως κατάφερε να γλυτώσει, κυριολεκτικά για μόλις λίγα δευτερόλεπτα.

Η γιαγιά του μωρού, από το δωμάτιο που κοιμόταν και με εμφανή το σοκ που ακόμη τη διακατέχει, λέει στην κάμερα του Alpha. «Ενόμιζα ήταν να πεθάνουμε, δεν ξανάνιωσα έτσι πράγμα, κάτι περίμενες να έρτει. Άρπαξα το μωρό, άρπαξα την κόρη μου, έβαλα τους μέσα στην αγκαλιά μου και δεν ξέρω και εγώ τι επερίμενα». Όπως θυμάται κ. Φίλιππος, ο παππούς του παιδιού.

«Στο ένα δωμάτιο ήταν η κόρη μου με το μωρό δυο χρονών και ίσα που πρόλαβε και έπιασε το μωρό. Έπεσε το αντικείμενο στο παραθύρι και έσπασε τα γυαλιά. Εφανήκαμε πολλά τυχεροί, μιλούμε για δευτερόλεπτα».

Εικόνες που κατέγραψε το συνεργείο του Alpha, μαρτυρούν το μέγεθος της καταστροφής. Τσίγκοι και λαμαρίνες διαπέρασαν το παράθυρο, θραύσματα γυαλιών στο κρεβατάκι και τα παιχνιδιά του μωρού. Στο δίπλα δωμάτιο μάλιστα, μένει και το αδελφάκι του 2χρονου κοριτσιού, το οποίο ευτυχώς δεν έμεινε χθες το βράδυ στο σπίτι των παππούδων. Και σε αυτό, έσπασαν τα τζάμια, και από αυτή την συγκυρία δεν είχαμε χειρότερα.

Πηγή: anemosradio.gr

v