46χρονος σκότωσε τον πατέρα του - του έκοψε το κεφάλι και τα χέρια με αλυσοπρίονο

46χρονος σκότωσε τον πατέρα του - του έκοψε το κεφάλι και τα χέρια με αλυσοπρίονο

Συγκλονισμένο παραμένει το πανελλήνιο από την άγρια δολοφονία του 77χρονου άνδρα στα Τρίκαλα ο οποίος έπεσε νεκρός από τα χέρια του ίδιου του του γιου κατά τρόπο που προκαλεί τρόμο και αποτροπιασμό.

Το στυγερό έγκλημα αποκαλύφθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (18/2) όταν ο 46χρονος κάλεσε τις Αρχές και ανέφερε πως δολοφόνησε τον πατέρα του με ένα αλυσοπρίονο μετά από καβγά.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί και το σκηνικό που αντίκρισαν μέσα στον βοηθητικό χώρο της βιοτεχνίας επίπλων όπου έγινε το έγκλημα παρέπεμπε σε χολιγουντιανή ταινία τρόμου.

Μέσα στον χώρο της βιοτεχνίας υπήρχε ένα δωμάτιο με δύο κρεβάτια στα οποία, πατέρας και γιος, συνήθιζαν να ξεκουράζονται μετά τη δουλειά. Στο σημείο αυτό τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. αντίκρισαν τη σορό του 77χρονου αποκεφαλισμένη καθώς και ανθρώπινα μέλη μέσα σε μία λίμνη αίματος. Το κεφάλι είχε αποκοπεί τελείως, ενώ τα χέρια του θύματος ήταν και αυτά σχεδόν αποκομμένα, το αριστερό από τον βραχίονα και το δεξί από το ύψος του ώμου, με τον δράστη να λέει στους αστυνομικούς ότι τα πάνω άκρα του πατέρα του κόπηκαν την ώρα που προσπαθούσε να αμυνθεί από το πριόνι.

Τι λένε οι γείτονες

«Ήταν πολύ καταπιεσμένο παιδί. Είχε αργήσει να κάνει παιδί και το είχε όλο μη και μη. Είχε αδυναμία στην μαμά του. Πέθανε η μάνα του, την αγαπούσε πολύ. Τώρα τι του έφταιγε, ποιος ξέρει; Δεν ξαναμιλήσαμε ποτέ από την κηδεία της μητέρας του και μετά. Θα πάει στο ψυχιατρείο. Τόσο μίσος; Τόσο;», ανέφερε η θεία του 46χρονου στο STAR.  
 
«Ήταν γλυκό παιδί. Ό,τι ήθελες το έκανε. Είχαν καυγαδάκια χρόνια. Δεν ξέρω τι συνέβη. Πώς φτάσανε σε αυτό το σημείο. Δεν το χωράει το μυαλό μου. Ο πατέρας του τον μάλωνε συνέχεια. Το παιδί μεγαλώνοντας, σιγά-σιγά ήθελε να πάρει το μαγαζί. Ό,τι έλεγε το παιδί, ήταν αντίθετος ο πατέρας. Δεν άφηνε το παιδί να πάρει πρωτοβουλίες», ανέφερε ο γαμπρός του 77χρονου στο STAR.

Πηγή: protothema.gr, newsique.gr

v