Μαμά σπούδασε νοσηλευτική για να μπορεί να φροντίζει τον άρρωστο γιο της

Μαμά σπούδασε νοσηλευτική για να μπορεί να φροντίζει τον άρρωστο γιο της

Μια μητέρα αποφάσισε να αλλάξει καριέρα, έπειτα από τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της που διαγνώστηκε με συγγενείς καρδιακές ανωμαλίες και πέρασε σχεδόν δύο μήνες σε μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών.

Η Burnett, η οποία εργαζόταν στην επιχείρηση τη οικογένειάς της για χρόνια, πλέον είναι νοσοκόμα στο νοσοκομείο που κάποτε φρόντισε τον μικρό της γιο. Εκεί, μπορεί να προσφέρει τις γνώσεις και την εμπειρία της όχι μόνο για να φροντίσει άρρωστα μωρά, αλλά και για να στηρίξει ψυχολογικά τις οικογένειές τους - όπως είχαν κάποτε άλλες νοσοκόμες και για εκείνη. 

Το πιο σημαντικό όλων για την Burnett, όμως, είναι πως οι γνώσεις που απέκτησε στη σχολή Νοσηλευτικής, της έδωσαν τα εφόδια να φροντίσει τον άρρωστο γιο της στο σπίτι, για όσο καιρό χρειάστηκε!

Συγκεκριμένα, μετά τη γέννηση του μικρού Spencer, άφησε τη δουλειά της στην οικογενειακή επιχείρηση, σπούδασε Νοσηλευτική και παράλληλα αφοσιώθηκε 100% στην αποθεραπεία του. Πλέον το παιδί είναι 8 ετών και, χάρη στη βοήθεια των γιατρών και την αφοσίωση της μητέρας του, είναι κάθε μέρα και καλύτερα.

Πηγαίνει κανονικά στο σχολείο, παίζει ποδόσφαιρο, έχει φίλους και ζει όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας του. 

Όσο για τη μητέρα του, όταν κατάλαβε ότι ο γιος της είναι καλά και δεν την χρειάζεται πια όσο πριν, έπιασε δουλειά σε παιδιατρική κλινική και νιώθει ευγνώμων που μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες της σε μωρά και γονείς που τις έχουν ανάγκη. 

Πηγή: goodmorningamerica.com

v