Τραγωδία στην Πτολεμαΐδα: έχασε τον άντρα της και το μωρό της με διαφορά λεπτών

Τραγωδία στην Πτολεμαΐδα: έχασε τον άντρα της και το μωρό της με διαφορά λεπτών

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Πτολεμαϊδας από το δράμα 42χρονης η οποία έχασε τον σύζυγο της και το 7,5 μηνών βρέφος τους με διάφορα λίγων ωρών.

Το χρονικό της τραγωδίας στην Πτολεμαΐδα

Ο 50χρονος που έφυγε από τη ζωή είχε διαγνωστεί με καρκίνο λίγο μετά τη γέννηση του παιδιού του και τον τελευταίο μήνα νοσηλευόταν στο Θεαγένειο Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη.

Ενώ εκείνος βρισκόταν στο νοσοκομείο, το 7,5 μηνών μωρό του παρουσίασε την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου συμπτώματα αναπνευστικής λοίμωξης και η μητέρα το μετέφερε στο Ιπποκράτειο, όπου τα ξημερώματα του Σαββάτου κατέληξε.

Λίγα λεπτά αφού έμαθε ότι το μωρό της είχε πεθάνει, κάλεσαν την 42χρονη από το Θεαγένειο για να της ανακοινώσουν ότι ο σύζυγος της έχει αφήσει την τελευταία του πνοή.

«Την ίδια ώρα που βγήκε ο γιατρός και μου είπε ότι πέθανε το παιδί μου, χτυπούσε το κινητό μου για να μου πουν ότι πέθανε ο άντρας μου. Αυτό ζω», δήλωσε η 42χρονη.

Το βρέφος είχε υποκείμενα νοσήματα. Τον Ιούλιο του 2023 είχε στηθεί γέφυρα ζωής για τη μεταφορά του από την Πτολεμαΐδα στη μονάδα νεογνών του Ιπποκράτειου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης. Ο πατέρας του τότε υγιής έκανε δηλώσεις στα ΜΜΕ, ευχαριστώντας τους γιατρούς για τη φροντίδα τους.

Πηγή: ethnos.gr

v