Κηφισιά: 74χρονος βιντεοσκοπούσε 14χρονη σε λεωφορείο

Κηφισιά: 74χρονος βιντεοσκοπούσε 14χρονη σε λεωφορείο

Στη σύλληψη ενός 74χρονου άνδρα που βιντεοσκοπούσε μια 14χρονη μέσα στο λεωφορείο προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στην Κηφισιά.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ το περιστατικό συνέβη το απόγευμα του προηγούμενου Σαββάτου όταν η ανήλικη με τον επίσης ανήλικο αδερφό της ήταν σε λεωφορείο στην περιοχή της Κηφισιάς. 

Όσο ήταν η 14χρονη στο λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Κηφισιά - Κρυονέρι, την προσέγγισε ένας 74χρονος άνδρας κάνοντας της κολακευτικά σχόλια και εστιάζοντας σε ένα μέρος του σώματος της.  

Η ανήλικη κατάλαβε τις διαθέσεις του 74χρονου και απομακρύνθηκε αλλά στη συνέχεια διαπίστωσε ότι ο άνδρας την βιντεοσκοπούσε με το κινητό του τηλέφωνο. Τα παιδιά ενημέρωσαν τον οδηγό ο οποίος σταμάτησε το λεωφορείο στην Εκάλη χωρίς να ανοίξει τις πόρτες και ειδοποίησε την αστυνομία. 

Οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο προσήγαγαν τον 74χρονο και τον μετέφεραν στο αστυνομικό τμήμα Κηφισιάς όπου και διαπιστώθηκε ότι έχει τραβήξει βίντεο 31 δευτερολέπτων αλλά και τουλάχιστον τρεις φωτογραφίες το ανήλικο κορίτσι και έχει εστιάσει σε συγκεκριμένα μέρη του σώματός του. 

Αυτή την ώρα πραγματοποιείται έρευνα από την ελληνική αστυνομία για να διαπιστωθεί αν ο ηλικιωμένος έχει και άλλο οπτικοακουστικό υλικό από ανήλικα παιδιά. 

Πηγή: lifo.gr

v