«Πήγε να την πνίξει ενώ είχε το μωρό τους στην αγκαλιά της»: νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας

«Πήγε να την πνίξει ενώ είχε το μωρό τους στην αγκαλιά της»: νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας

Σοκάρει το νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που βλέπει το φως της δημοσιότητας με θύμα μια 23χρονη, η οποία καταγγέλλει, ότι ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον 27χρονο σύντροφό της.

Κάτι που έγινε μπροστά στα μάτια του νεογέννητου παιδιού τους. Το περιστατικό έλαβε χώρα αφού οι δυο τους είχαν γυρίσει από τον παιδίατρο, με τον 27χρονο να αρνείται την επίθεση, παραδεχόμενος ωστόσο πως μετά από καυγά θόλωσε και την έπιασε από τον λαιμό.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η νεαρή ξυλοκοπήθηκε από τον ίδιο άνθρωπο. Ο 27χρονος καταγγέλλεται ότι την είχε ξαναχτυπήσει όταν εκείνη ήταν έγκυος. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι «την απώθησε» καθώς του μιλούσε υποτιμητικά. Η υπόθεση, όπως μεταδίδει το MEGA, οδηγείται σήμερα στη Δικαιοσύνη.

«Προσπάθησε να την πνίξει ενώ είχε το βρέφος αγκαλιά»

«Στη συγκεκριμένη περίπτωση, όλοι έδρασαν γρήγορα», λέει η συνήγορος της κοπέλας, Ανθούλα Ανάσογλου. «Η κοπέλα κυνηγήθηκε στο σπίτι με το λεχούδι στην αγκαλιά της, χτυπήθηκε, τσίριζε και φώναζε. Όταν ο δράστης κατάλαβε ότι θα συλληφθεί, κατέβηκε τις σκάλες αλλά τον πρόλαβαν».

Σύμφωνα με την ποινικολόγο, «η κοπέλα ήταν γεμάτη μελανιές. Προσπάθησε να την πνίξει ενώ είχε το βρέφος αγκαλιά».

Μάλιστα, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η νεαρή ξυλοκοπήθηκε από τον ίδιο άνθρωπο. «Όταν ήταν έγκυος η κοπέλα την χτύπησε. (…) Θεώρησε ότι πάει να τον παγιδεύσει και ξέσπασε με τον χειρότερο τρόπο», είπε η κ. Ανάσογλου και πρόσθεσε:

«Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι οι ποινές, ειδικά σε ευάλωτες ομάδες. Θα έπρεπε ένα μέρος να εκτίεται. Με τον καινούργιο ποινικό κώδικα θα μπορούσε να εκτίσει ένα μέρος, αυτό με ενδιαφέρει. Αυτός ο άνθρωπος δεν ενδιαφέρεται για το παιδί του, δε δίνει διατροφή, αλλά κανείς δεν ξέρει τι θα κάνει μεθαύριο», καταλήγει η κ. Ανάσογλου.

Πηγή: to10.gr

v