Ο Eminem καμάρωσε την κόρη του νύφη και χόρεψε μαζί της τον πρώτο χορό!

Ο Eminem καμάρωσε την κόρη του νύφη και χόρεψε μαζί της τον πρώτο χορό!

Ο πασίγνωστος ράπερ Eminem πάντρεψε πρόσφατα την 28χρονη κορούλα του σε μια παραμυθένια τελετή και χόρεψε μαζί της τον πρώτο χορό. Η χαρά είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους καθώς έζησαν αυτή τη πολύ σημαντική στιγμή με όλα τα αγαπημένα πρόσωπα της ζωής τους.

H 28χρονη Χέιλι Τζέιντ Σκοτ ενώθηκε με τα δεσμα του γάμου με τον σύντροφό της, Έβαν, με τον οποίο είναι σε σχέση από το 2016.  Η τελετή πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο Μπατλ Κρικ και το πάρτι που ακολούθησε ήταν μεγάλο και φαντασμαγορικό!

Ο πατέρας της, που για χάρη της έγραψε το «Hailie’s Song», επέλεξε να ψυχαγωγήσει τους καλεσμένους με δύο μακροχρόνιους φίλους και συνεργάτες του: τον 50 Cent και τον Dr. Dre.

Οι φωτογραφίες από τον παραμυθένιο γάμο έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχουν γίνει viral. Αυτή όμως που έχει ξεχωρίσει δεν είναι άλλη από αυτή που ο διάσημος ράπερ χορεύει μαζί με την κόρη του.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailie Jade (@hailiejade)

Στις φωτογραφίες που ανήρτησε στο Instagram η κόρη του Eminem έγραψε «Δεν θα μπορούσαμε να ζητήσουμε μια καλύτερη, πιο όμορφη γιορτή για το Σαββατοκύριακο. Χύθηκαν τόσα πολλά δάκρυα χαράς, γελάσαμε και νιώσαμε τόση αγάπη. Ο Evan και εγώ νιώθουμε τόσο ευγνώμονες για όλη την οικογένεια και τους φίλους που ταξίδεψαν για να μας υποστηρίξουν και να είναι μέρος αυτού του νέου κεφαλαίου της ζωής μας ως νιόπαντρο ζευγάρι»

v