Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δερβενοχώρια: μάχη για τη ζωή του δίνει 7χρονο μετά από επίθεση αδέσποτων σκύλων

Δερβενοχώρια: μάχη για τη ζωή του δίνει 7χρονο μετά από επίθεση αδέσποτων σκύλων

Σοβαρά τραυματισμένο νοσηλεύεται ένα παιδί μόλις 7 ετών, το οποίο δέχθηκε επίθεση από αδέσποτα σκυλιά στην περιοχή Πύλη Δερβενοχωρίων, προκαλώντας έντονη ανησυχία στην τοπική κοινωνία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το fonidervenochorion.com, το περιστατικό σημειώθηκε κάτω από συνθήκες που μέχρι στιγμής παραμένουν αδιευκρίνιστες. Το παιδί υπέστη σοβαρά τραύματα στο κεφάλι αλλά και σε διάφορα σημεία του σώματός του, με αποτέλεσμα να κριθεί αναγκαία η άμεση διακομιδή του στο νοσοκομείο «Παίδων».

Οι γιατροί που το ανέλαβαν διαπίστωσαν τη σοβαρότητα της κατάστασής του και, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα τραύματά του.

Την ίδια ώρα, οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Τανάγρας έχουν ξεκινήσει τη διερεύνηση των συνθηκών κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η επίθεση, εξετάζοντας τόσο τις ευθύνες όσο και τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για την αποτροπή παρόμοιων περιστατικών στο μέλλον. Το περιστατικό επαναφέρει στο προσκήνιο το ζήτημα της διαχείρισης των αδέσποτων ζώων και της ασφάλειας των κατοίκων, ιδιαίτερα των παιδιών.

Πληροφορίες από fonidervenochorion.com

Απόρρητο
v