Εσώρουχα: Επενδύστε στο σεξ απίλ σας

Εσώρουχα: Επενδύστε στο σεξ απίλ σας

Χαλάλι το κόστος, χαλάλι το ξενύχτι και οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια το επόμενο πρωί… όλοι οι άνδρες θα συμφωνούσαν πως τα παρακάτω εσώρουχα αξίζουν τα λεφτά τους περισσότερο και από εισιτήριο διαρκείας σε σουίτα του Καραϊσκάκη και είναι βέβαιο πως θα σας δώσουν την καλύτερη αφορμή για να μείνετε ξύπνιοι όλη τη νύχτα.

Implicite Emotion Lace, Asos

Sexy εσώρουχα

Ένα κατακόκκινο σετ εσωρούχων είναι απαραίτητο για τις ημέρες των γιορτών. Λαϊκοί μύθοι λένε μάλιστα ότι είναι γούρικο να φορά κάποιος κόκκινα εσώρουχα κατά την αλλαγή του χρόνου.  Ξέρουμε τουλάχιστον έναν τομέα στον οποίον το συγκεκριμένο σετ θα σας φέρει απεριόριστη τύχη.

Τιμή: 54,17 ευρώ για το σουτιέν και 29,17 ευρώ για το τάνγκα.

Θα το αγοράσετε online από εδώ.

Kyoto Hana Satin and Lace, La Perla

Sexy εσώρουχα

Μετάξι και δαντέλα για απεριόριστη πολυτέλεια. Το σετ απευθύνεται στις πιο κλασικές γυναίκες που αγαπούν τα κομψά σύνολα, τα οποία αναδεικνύουν τις καμπύλες τους. Διατίθεται και σε άλλους χρωματικούς συνδυασμούς, όπως μαύρο-λευκό, γκρι-μπλε και εντελώς λευκό.

Τιμή: 170 ευρώ για το σουτιέν και 100 ευρώ για το σλιπ.

Θα το βρείτε στα καταστήματα La Perla (δείτε τις διευθύνσεις εδώ).

Σετ από ροζ δαντέλα, Elle MacPherson Intimates

Sexy εσώρουχα

Ένα υπέροχο, πολύ θηλυκό σετ από ροζ δαντέλα και λεοπάρ σατέν στις τιράντες του σουτιέν και τις λεπτομέρειες. Προσφέρει τέλεια στήριξη, ακόμα και στα πιο μεγάλα μεγέθη. Ιδανικό για τις γυναίκες που αγαπούν το vintage στιλ.

Τιμή: 43 ευρώ για το σουτιέν και 26 ευρώ για το στρινγκ.

Θα το βρείτε στα καταστήματα εσωρούχων Orange Stores, ενώ μπορείτε να το αγοράσετε και online από εδώ.

Sexy Crystal Lace Carioca, Intimissimi

Sexy εσώρουχα

Ποιος σας είπε ότι τα Intimissimi δεν περιλαμβάνουν στην συλλογή τους και σέξι εσώρουχα; Απλά δείτε τα νέα σετ που έχουν καταφτάσει στα καταστήματα εν όψει των γιορτών. Από αυτά ξεχωρίσαμε το half-cup σουτιέν της φωτογραφίας με την δαντέλα, το οποίο απευθύνεται και σε γυναίκες με μεγαλύτερο στήθος.

Τιμή: 44,99 ευρώ για το σουτιέν και 19,99 ευρώ για το στρινγκ.

Θα το βρείτε στα καταστήματα Intimissimi.

Bisou Bisou Kiss Lace, Mimi Holliday by Damaris

Sexy εσώρουχα

Σουτιέν και σλιπ από μαύρη ημιδιάφανη δαντέλα και κόκκινο σατέν στο επίμαχο σημείο. Ιδανικό σετ για τις γυναίκες που αγαπούν το πιο ρομαντικό ύφος στα εσώρουχα. Προτιμήστε το αν έχετε μεγάλο στήθος, καθώς προσφέρει καλή στήριξη.

Τιμή: 67,65 ευρώ για το σουτιέν και 55,35 ευρώ για το σλιπ.

Θα το αγοράσετε online από εδώ.

Agent Provocateur, Mercy Corset

Sexy εσώρουχα

Δαντέλα, κεντήματα και μέση… δαχτυλίδι. Ο συγκεκριμένος κορσές είναι έτσι φτιαγμένος ώστε να αναδεικνύει και τα πιο μικρά στήθη, ιδανικός για μέσα από σέξι στράπλες φόρεμα, σε συνδυασμό με ζαρτιέρες και μεταξωτές κάλτσες που θα βρείτε στο ίδιο κατάστημα.

Τιμή: 555 ευρώ για τον κορσέ, 120 ευρώ για το στρινγκ και 40 ευρώ για τις κάλτσες.

Θα το βρείτε στην μπουτίκ Agent Provocateur (Ξάνθου 5, Κολωνάκι) ή θα το αγοράσετε online από εδώ

v