Φέρε την τέλεια λαμπάδα και γίνε η τέλεια νονά!

Φέρε την τέλεια λαμπάδα και γίνε η τέλεια νονά!

To Πάσχα βρίσκεται προ των πυλών και όσες έχουμε την τύχη να είμαστε νονάδες, αναζητούμε την τέλεια λαμπάδα για το βαφτιστήρι μας. Δεν χρειάζεται όμως να ψάξετε πολύ, καθώς σ' αυτό το άρθρο θα βρείτε συγκεντρωμένες όλες τις φανταστικές λαμπάδες της αγοράς.

Νεραϊδοχώρα

Στην Νεραϊδοχώρα που βρίσκεται στην Αγία Παρασκευή (Αγίου Ιωάννου 18), θα βρείτε μια τεράστια ποικιλλία από λαμπάδες για όλα τα γούστα. Νεράιδες, μπαλαρίνες, αγαπημένοι κινηματογραφικοί και anime χαρακτήρες σας περιμένουν για να τους διαλέξετε.

La belle maison

Στο La belle maison στην Νέα Φιλαδέλφεια (Εθνικής Αντίστασης 86) θα βρείτε καλούγουστες και ιδιαίτερες λαμπάδες που θα καταπλήξουν τα βαφτιστήρια τους. Τα χρώματα τους είναι υπέροχα και σίγουρα είναι πολύ ξεχωριστές.

LifeLikes

Στα LifeLikes δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρεις την ιδανική λαμπάδα για το βαφτιστήρι σου, όσο χρονών και αν είναι. Οι επιλογές είναι πάρα πολλές και είναι όλες υπέροχες. Μπορείς να επισκεφτείς ένα από τα τρία μαγαζιά που βρίσκονται στη Νέα Σμύρνη (2ας Μαΐου 5), στο κέντρο (Πραβίου 2) ή στο River West στο Ρέντη. Αν δεν προλαβαίνεις, υπάρχει πάντα η επιλογή να παραγγείλεις ό,τι θέλεις και να έρθει στην πόρτα σου μέσα σε λίγες μέρες.

 

Kalliopisilver

Στον Κορυδαλλό και συγκεκριμένα στην οδό Ταξιαρχών 118 υπάρχει ένα μαγαζάκι το οποίο θα κάνει το βαφτιστήρι σας να χαμογελάσει από ευτυχία όταν αντικρύσει την λαμπάδα του. Οι επιλογές είναι πολλές - κάποιες πιο συμβατικές και άλλες πολύ αστείες. Το αποτέλεσμα όμως είναι ένα: το προσωπάκι του θα λάμψει από χαρά.

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v