10+1 αγορές για νεογέννητα δίδυμα

10+1 αγορές για νεογέννητα δίδυμα

Ψάχνετε το καλύτερο δώρο για τη φίλη ή αδερφή σας που απέκτησε δίδυμα; Πιστέψτε μας, ό,τι κι αν σκεφτείτε θα της είναι χρήσιμο. Τα παρακάτω δώρα, όμως, είναι και όμορφα και πρακτικά και απαραίτητα για όλους τους γονείς που μόλις απέκτησαν διπλή χαρά.

Itzbeen Twin Pack

Το πλέον χρήσιμο δώρο για τη νέα μαμά με δίδυμα που είναι αναγκασμένη να κάνει ζογκλερικά με πάνες, ταΐσματα, μπάνια και ύπνο. Με το gadget αυτό μπορεί να υπολογίζει πότε τάισε το κάθε παιδί τελευταία φορά, πότε αυτό κοιμήθηκε ή άλλαξε πάνα και έτσι να κάνει τη ζωή της λίγο πιο εύκολη.

Αγοράστε το online από εδώ.

Τιμή: 47,50 δολάρια.

Δωροεπιταγή από καταστήματα με βρεφικά είδη

Κοινότυπο αλλά υπερ-χρήσιμο. Ακόμα πιο χρήσιμο θα τους φανεί, μάλιστα, αν τους δωρίσετε μία δωροεπιταγή από κάποιο κατάστημα που πουλά και πάνες ή καλλυντικά για μωρά.

Μαξιλάρι θηλασμού για δίδυμα

Αν η μαμά των διδύμων θηλάζει, το μαξιλάρι αυτό θα την βολέψει τρομερά, γιατί θα μπορεί να ταΐζει και τα δύο ταυτόχρονα.

Αγοράστε το online από εδώ.

Τιμή: 53,61 δολάρια.

Πολλά-πολλά φορμάκια

Μπορεί να ακούγεται από τα πλέον βαρετά και κοινότυπα δώρα, όμως όταν ένα ζευγάρι έχει δίδυμα, όσα φορμάκια κι αν δεχτεί για δώρο δεν θα περισσέψουν ποτέ. Τα περισσότερα δίδυμα γεννιούνται αρκετά μικροκαμωμένα, οπότε ψάξτε για φορμάκια σε πολύ μικρά μεγέθη.

Σύνδεσμοι για καρότσια

Όταν τα μωρά θα έχουν μεγαλώσει λίγο και η μαμά θα χρειάζεται πιο ελαφριά καρότσια, αυτοί οι σύνδεσμοι θα της φανούν πολύ χρήσιμοι γιατί θα τα κρατούν ενωμένα, αν πρέπει να τα βγάλει βόλτα μόνη της.

Αγοράστε το online από εδώ.

Τιμή: 6,73 δολάρια.

Εξατομικευμένα αξεσουάρ

Τον πρώτο καιρό με τα δίδυμα οι νέοι γονείς μπορεί να... τα χάσουν! Αν έχουν αποφασίσει τα ονόματα που θα τους δώσουν ή αν πρόκειται για αγόρι και κορίτσι, κάντε τους εξατομικευμένα δώρα, π.χ. με τυπωμένα τα ονόματά τους ή με ροζ και μπλε διακριτικά, σε πιπίλες, σαλιάρες κ.λ.π.

Μεγάλη τσάντα-αλλαξιέρα

Για να χωρά όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ της βόλτας εις διπλούν.

Αγοράστε την online από εδώ.

Τιμή: 68 δολάρια.

Βιβλία για δίδυμα

Τα δίδυμα και ο τρόπος που μεγαλώνουν έχουν ιδιαιτερότητες, τις οποίες όλοι οι γονείς θα ήθελαν να γνωρίζουν πριν τα καλωσορίσουν στη ζωή τους ή και μετά. Χαρίστε τους, λοιπόν, βιβλία που περιγράφουν, εξηγούν και βοηθούν τους γονείς με δίδυμα, όπως τα «Δίδυμα» της Αγγέλικας Παναγιωτίδου - Πράπα«Μεγαλώνοντας Δίδυμα» της Karen Gottesman και «Δίδυμα από το Α ως το Ω» της Christina Baglivi Tinglof.

Δύο καθισματάκια Bumbo

Τα καθισματάκια Bumbo έχουν γίνει πολύ δημοφιλή στο εξωτερικό τον τελευταίο καιρό, καθώς μπορούν να κρατήσουν καθισμένα μωρά ακόμα και τριών ή τεσσάρων μηνών. Επιπλέον, έχουν και τραπεζάκι στο οποίο τα μωρά μπορούν να φάνε ή να παίξουν.

Αγοράστε το online από εδώ.

Τιμή: 44,99 δολάρια.

Κουπόνια για babysitting

Ένα δώρο με χιούμορ, ειδικά αν είστε πολύ κοντινοί φίλοι ή συγγενείς στους νέους γονείς. Τα κουπόνια αυτά λειτουργούν, ουσιαστικά, ως δική σας προσφορά να κάνετε baby sitting στα μωρά όταν οι γονείς το έχουν ανάγκη. Έτσι, για να μην έρχονται σε δύσκολη θέση, οι γονείς θα μπορούν να σας δίνουν ένα από τα είκοσι κουπόνια κάθε φορά που θα θέλουν λίγη ώρα ξεκούρασης. Αρκεί και εσείς να είστε πρόθυμοι να τους προσφέρετε τη βοήθειά σας.

Αγοράστε τα online από εδώ.

Τιμή: 8,94 δολάρια.

Χιουμοριστικό μπλουζάκι

Τέλος προτείνουμε να τους εκτυπώσετε σε κάποιο ειδικό κατάστημα δύο μπλουζάκια, ένα που να λέει Copy (ή για τους προχωρημένους Ctrl+C) και ένα που να λέει Paste (ή Ctrl+V), που σημαίνει αντιγραφή και επικόλληση.

 

 

* Τα περισσότερα από αυτά τα προϊόντα δεν διατίθενται στην Ελλάδα, όμως μπορείτε εύκολα να τα αγοράσετε από το Amazon ή να βρείτε παρόμοια, άλλων εταιριών σε ελληνικά καταστήματα.

v