7 τσάντες για το καλοκαίρι

7 τσάντες για το καλοκαίρι

Χρώμα, tribal μοτίβα, κρόσσια και ρίγες «προστάζει» η μόδα για φέτος το καλοκαίρι και εμείς δε μπορούμε παρά να την ακολουθήσουμε, όχι μόνο στις ενδυματολογικές μας επιλογές αλλά και στα αξεσουάρ. Άλλωστε, πώς να συνδυαστεί καλύτερα το ριγέ κάπρι παντελόνι μας, αν όχι με την αντίστοιχη ριγέ τσάντα; Δείτε επτά τσάντες-αγάπες για το φετινό καλοκαίρι.

Τσάντα με tribal σχέδια, από τα H&M

Υφασμάτινη τσάντα ώμου, με ζακάρ σχέδια και δερμάτινα λουράκια. Διαστάσεις 25x40 εκ. Ιδανική για τις πρωινές βόλτες στην πόλη.
Τιμή: 19,95 ευρώ.
Θα την βρείτε στα καταστήματα H&M.

Φάκελος από τα Kem

Φάκελος μεσαίου μεγέθους, σε μαλακό συνθετικό υλικό, με μαγνήτη στο καπάκι για ασφαλές κλείσιμο και εσωτερικό τσεπάκι. Συνδυάστε το με τα παλ φορέματά σας τα καλοκαιρινά βράδια.
Τιμή: 26 ευρώ.
Θα το βρείτε στα καταστήματα Kem.

Φάκελος floral vintage, από τα Achilleas Accessories

Υφασμάτινος φάκελος με φλοράλ μοτίβο σε πράσινη βάση μου φούξια λεπτομέρειες. Διαστάσεις: 20x28 εκ. Γιατί πώς αλλιώς θα συνδυάσετε τα ανοιξιάτικα φλοράλ σας;
Τιμή: 27,92 ευρώ.
Θα τον βρείτε στα καταστήματα Achilleas Accessories.

Suzie Tapestry σάκος, από τα Accessorize

Σάκος για την πλάτη με εμπριμέ σχέδιο σαν ταπετσαρία, δύο τσεπάκια στο μπροστινό μέρος και διαστάσεις 38x39 εκ. Ό,τι πρέπει για τις βόλτες με τα παιδιά που χρειάζεστε ελεύθερα χέρια.
Τιμή: 49,90 ευρώ.
Θα την βρείτε στα καταστήματα Accessorize.

Δερμάτινη τσάντα με κρόσσια, από τα Asos

Τσάντα ώμου από μαλακό σουέντ, με μαγνητικό κούμπωμα και τσεπάκι με φερμουάρ στο εσωτερικό. Συνδυάστε την με μακρύ φλοράλ φόρεμα και ταμπά πέδιλα.
Τιμή: 63,02 ευρώ.
Αγοράστε την online -χωρίς έξοδα μεταφοράς- από το Asos.com.

Τσάντα τύπου shoppers, του Hussein Chalayan

Τσάντα ώμου τύπου shoppers, από καραβόπανο, με εμπριμέ print, διπλό χερούλι και φόδρα. Διαστάσεις: 34x41 εκ. Η καλύτερη σύντροφός σας για τις πρωινές σας βόλτες στα μαγαζιά.
Τιμή: 89 ευρώ.
Αγοράστε την online από το Yoox.com.

Ριγέ τσάντα, από τα Folli Follie

Συνθετική τσάντα, με μαγνητικό κούμπωμα, δύο κοντά χερούλια και επιπλέον λουρί ώμου. Διαστάσεις 34x39 εκ. Από τα πλέον στιλάτα σχέδια για το φετινό καλοκαίρι που η μόδα προστάζει και άσπρο και μαύρο και ρίγα!
Τιμή: 190 ευρώ.
Θα την βρείτε στα καταστήματα Folli Follie.

v