Κορίτσια στον ήλιο: 5 ανοιξιάτικα φορέματα έως 60 ευρώ

Κορίτσια στον ήλιο: 5 ανοιξιάτικα φορέματα έως 60 ευρώ

Τίποτα δεν γοητεύει περισσότερο τη γυναικεία γραμμή από ένα δροσερό, φωτεινό ανοιξιάτικο φόρεμα που αφήνει ακάλυπτους τους ώμους και τις γάμπες. Τα sundresses κυριάρχησαν στην Αμερική της δεκαετίας του '60 και από τότε παρέμειναν σύμβολο θηλυκότητας, ανεμελιάς και χάρης.

Ασύμμετρο φόρεμα, από το Heel

Όλοι αυτοί οι μήνες στο γυμναστήριο να πάνε χαμένοι; Αναδείξτε τη γραμμή σας με αυτό το υπέροχο φόρεμα, σε κοραλλί και γκρι, με το ασύμμετρο σχέδιο, το οποίο μπορείτε, μάλιστα να βάλετε και ανάποδα (το εμπρός-πίσω), αναδεικνύοντας την πλάτη σας. Η σύνθεσή του είναι βισκόζη και βαμβάκι, ενώ είναι αέρινο και δροσερό –ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας.

Τιμή: 59,50 ευρώ.

Αγοράστε το online και χωρίς έξοδα αποστολής από το Heelshop.gr.

Κοντό φόρεμα με τιραντάκια, από τα Raxevsky

Κοντό φόρεμα με τιραντάκια, σφηκοφωλιά στο μπούστο και σούρες κάτω από τη μέση, με navy ρίγες στο τελείωμα της φούστας, για τις απογευματινές βόλτες σας στην παραλία. Η σύνθεση του είναι 100% cotton. Διατίθεται μόνο στο λευκό χρώμα της φωτογραφίας.

Τιμή: 38 ευρώ.

Θα το βρείτε στα καταστήματα Raxevsky.

Φλοράλ φόρεμα, από τα Asos

Δροσερό, αέρινο και με όμορφο φλοράλ μοτίβο, το φόρεμα αυτό κολακεύει το πλούσιο μπούστο, ενώ είναι ιδανικό για γυναίκες με καμπύλες. Στα χαρακτηριστικά του που ξεχωρίζουν είναι το κούμπωμα με φερμουάρ μπροστά και οι χιαστί τιράντες στην πλάτη.

Τιμή: 45,96 ευρώ.

Αγοράστε το online και χωρίς έξοδα αποστολής από το Asos.com.

Φόρεμα με έναν ώμο, από τα Mango

Φόρεμα από 100% πολυεστέρα, με όμορφα prints από πεταλούδες και κομψό ζωνάκι στη μέση. Το σχέδιό του αφήνει τον έναν ώμο ακάλυπτο, ενώ είναι πολύ αέρινο στη φούστα του. Το ίδιο σχέδιο διατίθεται ακόμα σε μονόχρωμο ροζ.

Τιμή: 29,99 ευρώ.

Θα το βρείτε στα καταστήματα Mango.

Aztec φόρεμα, από τα Monsoon

Τα tribal prints κυριάρχησαν στις φετινές πασαρέλες και το φόρεμα αυτό δε μπορεί παρά να κερδίζει τις εντυπώσεις για τα εντυπωσιακά του σχέδια, και την γραμμή του που καλύπτει τις ατέλειες, αφήνοντας ταυτόχρονα την πλάτη εκτεθειμένη. Η σύνθεσή του είναι από 100% βαμβάκι.

Τιμή: 60 ευρώ.

Θα το βρείτε στo κατάστημα Monsoon, στο εμπορικό κέντρο The Mall.

v