«Η πεθερά μου παραλίγο να σκοτώσει τον 6χρονο γιο μου επειδή δεν με πίστεψε πως έχει αλλεργία στα φιστίκια και του έδωσε φυστικοβούτυρο»
Παιδί
Τροπολογία με την οποία «κλειδώνει» ότι η υποβολή σε τεστ για τον κορονοϊό θα είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή σε σχολεία και πανεπιστήμια.
«Ελπίζω η μαμά σου να με αφήσει να σε δείρω» ακούγονται να του λένε στο βίντεο ενώ αυτό ξεσπά σε κλάματα.
Το πιο όμορφο νέο της ημέρας!
Πρώτα θα ανοίξουν γυμνάσια και λύκεια και μετά τα δημοτικά σχολεία, δήλωσε η Υπουργός Παιδείας.
Δεν υπάρχει καλύτερο δώρο για τα παιδιά από ένα παιδικό βιβλίο..
Έχουμε αναφερθεί πάρα πολλές φορές στη χρησιμότητα του να μαθαίνουν τα παιδιά πρώτες βοήθειες στο σχολείο...
Η Pfizer ελπίζει πως ο εμβολιασμός στα παιδιά θα ξεκνήσει στις αρχές του 2022.
Ο ύπνος του μωρού είναι μια πολύ δύσκολη υπόθεση για όλους τους γονείς, αλλά με αυτή τη μέθοδο, ίσως βρείτε την υγειά σας και… τον ύπνο σας.
Αν νομίζατε ότι δεν υπάρχει γονιός που θα έλεγε δημόσια ότι δεν αγαπάει όλα τα παιδιά του το ίδιο, κάνατε λάθος...
«Κάθε μήνα έχω ένα αγαπημένο παιδί και τα άλλα πρέπει να παλέψουν σκληρά για τη θέση»












.jpg)

