Καριέρα

Οι κίνδυνοι του Facebook στο επαγγελματικό προφίλ σας

Πριν πατήσετε «Δημοσίευση» στο Facebook, σκεφτείτε το μία δεύτερη φορά. Ο εργοδότης σας καραδοκεί και η θέση σας μπορεί να κινδυνεύει.

Παρηγοριά στο φαγητό βρίσκουν οι σκληρά εργαζόμενες γυναίκες

Στο φαγητό το ρίχνουν οι γυναίκες που δουλεύουν πολύ, προκειμένου να χαλαρώσουν, λέει πρόσφατη έρευνα που προειδοποιεί ότι το εργασιακό στρες οδηγεί σε υπερφαγία και κακή διατροφή.

8 μυστικά επαγγελματικής επιτυχίας

Στην αδυσώπητη ανταγωνιστική αγορά εργασίας απαιτούνται πολλά περισσότερα από γνώσεις και ευφυΐα για να μπορέσει η σύγχρονη εργαζόμενη γυναίκας όχι μόνο να επιβιώσει αλλά και να επιτύχει. Δείτε τα 8 πολύτιμα χαρακτηριστικά που χαρακτηρίζουν τις πλέον καταξιωμένες γυναίκες καριέρας παγκοσμίως.

Διαπραγμάτευση μισθού: 8 tips για να βγείτε κερδισμένες

Οι βασικοί μισθοί μειώνονται, bonus και επιδόματα δεν δίνει πια κανένας και για πολλούς εργοδότες το ιδανικό σενάριο θα ήταν να προσλαμβάνουν εργαζόμενους αμισθί. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, χρειάζεστε τα σωστά επιχειρήματα για διαπραγμάτευση μισθού.

9 φράσεις που κάνουν το κακό αφεντικό... χειρότερο

Δεν είναι ίδιες όλες οι γυναίκες, δεν έχουν όλα τα γουρούνια την ίδια φάτσα και το ίδιο ισχύει και για τους εργοδότες. Αυτό που κάνει τη διαφορά ανάμεσα σε ένα καλό και έναν κακό διευθυντή, μπορεί να είναι μια απλή φράση που όμως δείχνει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τους υπαλλήλους του. Βρήκαμε τις 9 χειρότερες.

4 tips για να τα βγάλετε πέρα στη δουλειά που... μισείτε

Χτυπάει το ξυπνητήρι και αυτόματα νιώθετε να σας λούζει κρύος ιδρώτας. Σας πιάνει ταχυκαρδία, πονάνε τα άκρα σας και το μυαλό σας κάνει εφευρίσκει με την ταχύτητα του φωτός χιλιάδες λόγους -και τις αντίστοιχες επιπτώσεις τους- προκειμένου να μην πάτε στην δουλειά. Όχι, δεν είστε άρρωστη… τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα: Μισείτε την δουλειά σας και δεν υπάρχει κανένας τρόπος να το ξεπεράσετε.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v