Καριέρα

Εργασιομανία: Τι είναι και ποιους κινδύνους επιφέρει στην ζωή μας;

Όλο και περισσότερες έρευνες δημοσιεύονται για να μας θυμίσουν πως η πολλή δουλειά -γνωστή και ως εργασιομανία- τρώει τον αφέντη. Τι λένε οι ειδικοί;

Κερδίστε τον σεβασμό στη δουλειά

Δείτε πώς θα χτίσετε ένα επιτυχημένο επαγγελματικό προφίλ μέσα από 7 βήματα.

Κακό αφεντικό; Υπάρχουν λύσεις

Κακό αφεντικό; Αν δεν μπορείτε να το αλλάξετε, βρείτε τα θετικά και δείτε πώς θα επιβιώσετε χωρίς να χάσετε την ψυχική σας υγεία.

Εργαζόμενη γυναίκα: Πότε τελειώνει ο χρόνος για παιδί;

Με αφορμή πρόσφατο άρθρο του περιοδικού New York, αναρωτιόμαστε πόσο εύκολη είναι η απόφαση να αποκτά μία γυναίκα παιδί σε μεγάλη ηλικία.

10 tips οργάνωσης πριν πατήσετε «off»

Τελευταία εβδομάδα στο γραφείο; Οργανώστε τις εκκρεμότητες και τις υποχρεώσεις σας για να μην σκέφτεστε τη δουλειά στην παραλία.

10 τρόποι να «πλασαριστείτε»

Ποιος είπε ότι το να ξέρετε πώς να «πουλήσετε» τον εαυτό σας για να κερδίσετε μια δουλειά, είναι κακό; Αρκεί να το κάνετε σωστά.

Νέα μητέρα επιστρέφει στη δουλειά

Η «επανένταξη» στη δουλειά μετά την άδεια λοχείας δεν είναι εύκολη υπόθεση. Δείτε πώς θα αντεπεξέλθετε αποτελεσματικότερα και... με τις λιγότερες δυνατές τύψεις.

Νικήστε το στρες της δουλειάς

Ενοχλητικοί συνάδελφοι; Κακό αφεντικό; Τεράστιος όγκος εργασίας; Δεν είστε η μόνη. Δείτε πώς θα χτυπήσετε το κακό στη ρίζα του, αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά το εργασιακό άγχος.

Ρουτίνα στη δουλειά: Γυρίστε τον διακόπτη

Αν μετά από χρόνια εργασίας νιώθετε ότι δουλεύετε «στον αυτόματο», ίσως έχει έρθει η ώρα να πάρετε τα πράγματα από την αρχή.

11 tips για να κερδίσετε χρόνο

Αυτό που οι εργαζόμενες μητέρες χρειάζονται περισσότερο απ' όλα είναι... χρόνος. Δείτε πώς θα το πετύχετε με 11 απλά βήματα.

v