Καριέρα

Θα έπρεπε να δουλεύουμε 4 ημέρες την εβδομάδα, λένε οι επιστήμονες

Η 4ήμερη εργασία ανά εβδομάδα θα είχε σημαντικά οφέλη τόσο για τις εταιρίες, όσο και για τους εργαζομένους, λένε οι επιστήμονες και εξηγούν γιατί.

Εργαζόμενη μαμά: 10 λόγοι για να μην έχετε τύψεις

Το να είσαι εργαζόμενη μαμά μπορεί να έχει πολλά οφέλη, τόσο για εσάς όσο και για το παιδί, που ίσως δεν τα έχετε σκεφτεί. Τα συγκεντρώσαμε και ελπίζουμε να σας βοηθήσουμε να διώξετε τις ενοχές και να νιώσετε περήφανη για όσα καταφέρνετε.

Πώς να κερδίσετε χρήματα από το σπίτι

Είστε μαμά και νοικοκυρά που έχει ανάγκη από λεφτά, αλλά δεν μπορεί να φύγει από το σπίτι για να εργαστεί; Έτσι θα κερδίσετε χρήματα... απ' την ασφάλεια του σπιτιού σας!

Πώς να ισορροπήσετε μεταξύ δουλειάς και οικογένειας

Δεν χρειάζεται να σας κυριεύουν οι ενοχές και το άγχος γιατί ενδεχομένως δουλεύετε πολύ και δεν περνάτε αρκετό χρόνο με τα παιδιά. Με κάποιες μικρές αλλαγές στην καθημερινότητα, μπορείτε να βρείτε τις ισορροπίες μεταξύ δουλειάς και οικογένειας.

Στιγμές από τη ζωή μιας σύγχρονης γυναίκας: Δείτε τα εύστοχα σκίτσα

Στιγμές από τη ζωή των σύγχρονων γυναικών έγιναν κόμικ από μια πολύ ταλαντούχο σκιτσογράφο! Δείτε τα απολαυστικά σκίτσα της για τη σχέση με το άλλο φύλο, τα γυναικεία ψώνια και άλλα καθημερινά ζητήματα.

Εργαζόμενη μητέρα ή νοικοκυρά;

Είναι προτιμότερο η μητέρα να δουλεύει ή να μένει σπίτι για να φροντίζει τα παιδιά; Δείτε τα θετικά και τα αρνητικά της κάθε περίπτωσης!

Πώς να κάνετε τους ανθρώπους να σας συμπαθήσουν

Αγχώνεστε για το αν είστε αρκετά συμπαθείς; Δείτε πώς μπορείτε να κερδίσετε τις εντυπώσεις μέσα από κάποιες μικρές αλλαγές στη συμπεριφορά σας.

Τα 5 οφέλη των παιδιών με εργαζόμενες μαμάδες

Αντί να σας «τρώνε» οι τύψεις που περνάτε τόσες ώρες μακριά από τα παιδιά σας επειδή εργάζεστε, δείτε πέντε σημαντικά πράγματα που κερδίζουν τα παιδιά των εργαζόμενων μαμάδων!

Οι πιο έξυπνες γυναίκες θέλουν λιγότερα παιδιά, λέει νέα έρευνα

Νέα έρευνα υποστηρίζει πως στις αναπτυγμένες κοινωνίες, όσο πιο έξυπνη είναι μια γυναίκα, τόσο λιγότερα παιδιά επιθυμεί να αποκτήσει.

«Συγγνώμη σε όλες τις μαμάδες για τον τρόπο που τους φέρθηκα στη δουλειά»

Μια γυναίκα σε διευθυντική θέση λέει ένα μεγάλο «συγγνώμη» σε όλες τις μαμάδες που δούλευαν μαζί, για τον άδικο τρόπο που τους φερόταν.

v