Καριέρα

10 πράγματα που καταλαβαίνουν μόνο οι εργαζόμενες μαμάδες

Οι εργαζόμενες μαμάδες είναι μικρές καθημερινές ηρωίδες που αντιμετωπίζουν δύσκολες και έντονες στιγμές, τις οποίες μόνο εκείνες μπορούν να καταλάβουν!

Τι να φοράτε καθημερινά στην δουλειά

Ο τρόπος που ντύνεστε στην δουλειά μεταφέρει μηνύματα στους συναδέλφους και τους πελάτες σας για την συνολική εικόνα σας. Δείτε πώς πρέπει να ντύνεστε στο γραφείο.

Η χειρότερη στιγμή της εργαζόμενης μαμάς

Το να είσαι εργαζόμενη μαμά είναι από μόνο του δύσκολο. Κάποιες μέρες, όμως, γίνεται σχεδόν αδύνατο. Αν είστε εργαζόμενες μαμάδες, σίγουρα θα συμφωνήσετε με το παρακάτω...

Τι πραγματικά σημαίνει επιτυχημένη ζωή

Είστε εργαζόμενη; Είστε μαμά; Είστε σύζυγος και νοικοκυρά; Και θέλετε να κάνετε τα πάντα σωστά; Αν ναι, τότε επιβάλλεται να διαβάσετε το παρακάτω, για να θυμηθείτε τι πραγματικά σημαίνει επιτυχημένη ζωή.

Ποιοι μπορούν να βγουν νωρίτερα σε σύνταξη;

Έως και 12 χρόνια νωρίτερα στη σύνταξη μπορούν να βγουν χιλιάδες ασφαλισμένοι του ΙΚΑ, με την αλλαγή στις 100 ημέρες ασφάλισης.

Όσα μου έμαθε η εργαζόμενη μαμά μου

«Το να έχεις εργαζόμενη μαμά είναι ευλογία!» -Μια μαμά-νοικοκυρά γράφει για τα πολύτιμα μαθήματα ζωής που πήρε από την εργαζόμενη μητέρα της.

Με πόσα θα έπρεπε να αμοίβεται μια μητέρα και νοικοκυρά;

Ούτε που φαντάζεστε με πόσα χρήματα θα έπρεπε να πληρώνεται κάθε μήνα μία μητέρα και νοικοκυρά... Δείτε το "ποσό" σύμφωνα με τους υπολογισμούς των ειδικών.

Γράμμα προς την κυβέρνηση από μία εργαζόμενη μαμά

Αν αναγκαστήκατε να αφήσετε τα μόλις λίγων εβδομάδων νεογέννητα μωρά σας, για να επιστρέψετε στην εργασία σας, αυτό το γράμμα θα μιλήσει στην καρδιά σας!

Εργοδότης στο Ηράκλειο Κρήτης απείλησε έγκυο: «Ρίξε το παιδί ή παραιτήσου»

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η καταγγελία εργαζόμενης εγκύου, σύμφωνα με την οποία της ζητήθηκε να «ρίξει» το μωρό για να κρατήσει την θέση της!

Τι να προσέξετε στη δουλειά την περίοδο των ιώσεων

Πού βρίσκονται τα περισσότερα μικρόβια στο γραφείο και πώς θα προφυλαχθείτε αποτελεσματικά όταν όλοι γύρω σας είναι άρρωστοι; Δείτε τι λένε οι ειδικοί.

v