Σεξ

Πόσο καλός είναι ο σύντροφός σας στο σεξ;

Είναι ο σύντροφός σας καλός στο σεξ ή μήπως είναι (ή έγινε) απλά ικανοποιητικός; Φτιάξαμε ένα κουίζ που επιχειρεί να δώσει (με χιούμορ) την απάντηση.

Πώς να κάνετε σεξ χωρίς να σας καταλάβουν τα παιδιά

Πώς θα βείτε τον σωστό χρόνο και τόπο για να κάνετε σεξ χωρίς να ακουστεί κιχ!

Όσα πρέπει να έχεις μάθει για το σεξ μέχρι τα 40

Μέχρι να κλείσει τα 40, μια γυναίκα ανακαλύπτει κάποιες μεγάλες αλήθειες για το σεξ. Αλήθειες, που κάνουν την (ερωτική) ζωή της πολύ καλύτερη!

5 καυτές στάσεις για να έρθετε πιο εύκολα σε οργασμό

Noμίζετε πως τα έχετε δοκιμάσει όλα στο σεξ; Δείτε πέντε καυτές στάσεις που υπόσχονται να σας χαρίσουν (ακόμη) περισσότερους οργασμούς!

"Πώς έσωσα τον γάμο μου κάνοντας σκληρό σεξ"

«Τα παιχνίδια ρόλων στο κρεβάτι, ήταν μόνο η αρχή της εξερεύνησης των φαντασιώσεών μας»: Μια γυναίκα περιγράφει πώς το σεξ έσωσε το γάμο της.

Πώς κάνουν σεξ οι γονείς!

Μετά το μωρό η ερωτική ζωή, ομολογουμένως, σταματάει να είναι ιδιαιτέρως... καυτή. Δείτε ποιοι είναι οι πέντε τύποι σεξ που κάνουν οι παντρεμένοι με παιδιά.

Οδηγός σεξ για κουρασμένες μαμάδες

Η σεξουαλική ζωή μιας μαμάς: το μυαλό είναι πρόθυμο, αλλά το σώμα δυσκολεύεται να ακολουθήσει! Διαβάστε μερικές χρήσιμες συμβουλές για το πώς να καταφέρετε να νικήσετε την κούραση.

6 καυτές στάσεις στο σεξ που σίγουρα δεν έχετε δοκιμάσει!

Αν η ερωτική σας ζωή χρειάζεται μια σπίθα αλλαγής, δείτε αυτές τις (σ)έξι ασυνήθιστες στάσεις που θα φέρουν τα... πάνω-κάτω στο κρεβάτι σας.

Ζευγάρι δοκιμάζει σκηνές από το 50 Shades of Grey: Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο

Τι γίνεται όταν ένα κανονικό ζευγάρι δοκιμάζει να μιμηθεί ερωτικές σκηνές από το 50 Shades of Grey; Η απάντηση στο ξεκαρδιστικό βίντεο!

Τι μάθαμε για το σεξ από το 50 Shades of Grey

Καλώς ήρθατε στο κόκκινο δωμάτιο του πόνου. Ετοιμαστείτε για μία σεξουαλική εμπειρία που δεν έχετε ξαναζήσει...

v